Tiedättekö miksi naiset maalaavat kasvojaan?

-Se käy nopeammin kuin tapetoiminen.

 

Viikon päästä on Dimmu Borgirin keikka, jonne minulla on ollut liput hankittuna jo pitkään. Lapsenvahti ja varalapsenvahti on hankittuna. Viskiä on kesäiseltä Tukholman-risteilyltä. Kaapissa on tasan yksi asu joka sekä mahtuu päälle että soveltuu kyseisenlaiseen tilaisuuteen, joten ei ongelmaa pukeutumisenkaan suhteen.

Ongelmana on siis vain tämä naama. Jotenkin on pikkuhiljaa saavuttu tilanteeseen jossa meikattava naama on sekä vanha että turskea. En minä sellaiselle osaa tehdä mitään! Meikittäkin voisi tietysti mennä, osa yleisöstä kun varmasti käyttää sekä valkoista kasvomaalia että tekoverta eli horrorteemalla mennään, mutkun pääsen Y-miehen kanssa kahdestaan kuntarajan yli niin harvoin, että tekisi mieli vähän edes yrittää.

Että pitikin päästää itsensä pullahtamaan näin.

Toivottavasti ehdin illan aikana tehdä muutakin kuin murehtia kaikkia niitä syötyjä karkkikiloja. Dimmu on uudistanut ilmettään kovasti ja tiivistänyt rivejään, kuten videosta näkyy, joten se ainakin tehnee parhaansa että jaksaisin nyppäistä pääni pois valtavasta navastani.

 

Ja paljonko vetoa siitäkin, että kaikista järjestelyistä huolimatta jotakin yllättävää tapahtuu ja joudun antamaan lippuni He-Manin hyödynnettäväksi? Huoh. Aina ei jaksais.