Että näin. Odotin siis perjantaista keikkaa kovasti, edellisestä tuulettumisesta kun oli aikaa. Tarkoitus oli heti töistä päästyä hakea Y-mies meille ja aloitella varovasti sekä viinin että  meikin kanssa, niin että olisimme kaupungilla jo seitsemältä.

Kun kello löi kuusi illalla ja olin edelleen Mehiläisen odotushuoneessa jännnäämässä radiologin lausuntoa ranteeni mahdollisesta murtumasta, olo oli jokseenkin epätodellinen.

Loppujen lopuksi ehdimme kyllä kaiken, kun kipsauksiin ei onneksi tarvinnut ryhtyä. Onneksi olin tehnyt yhden harjoitusmeikin, joten viiden minuutin sutaisulla pääsin oikein tyydyttävään lopputulokseen, ja sen jälkeen meikki valmistuikin nopeasti. Dimmu Borgir oli mahtava ja seura maailman parasta, ja onneksi seuraavakin tuulettumisretki on jo tiedossa! Kovin todennäköisenä en pidä sitä, että kompastuisin taas päiväkodin pihalla kuoppaan, mutta ihan varmasti jotakin mutkia matkaan tulee. Niillä on sellainen taipumus.

Lapset olivat tällä kertaa isänsä luona, mutta seuraavaa kertaa ei saatu sovittua. Tällä kertaa en ollut saanut ilmoitusta tapaamisen lyhentämisestä, joten oletin että lapset ovat isällään sopimuksen mukaisesti sunnuntaihin asti, mutta höpönpöpön, palautus olikin jo tänään lauantaina. Siitä sain niin sanotun mittani niin sanotusti täyteen, ja vaadin että seuraavan tapaamisen on oltava sopimuksen mukainen, eli kahden yön mittainen. X-mies kakisteli ja kierteli 22 minuuttia ja 12 sekuntia, ja lopulta pyysin häntä poistumaan, vaikka seuraavaa tapaamista ei siis ole sovittuna. Aikoo kuulema laittaa pyörät pyörimään ja saada uuden tapaamissopimuksen aikaan tällä välin, ja toivotin lykkyä pyttyyn. Tässä on nyt ollut sen verran vastoinkäymisiä syksyn aikana, että joustovara X-miehen suuntaan yksinkertaisesti kulahti, venähti ja tuli heitetyksi roskiksiin kun vanhat menkka-alkkarit. Ei liene liikaa vaadittu, että X-mies noudattaisi sopimusta, jonka on itse allekirjoittanut. En minä jaksa aina säätää joka ikistä tapaamista erikseen.

Se hyvä puoli tässä on, että hän suostui varaamaan myös keskusteluajan perheneuvolaan. Odotan suorastaan orgastisella innolla että pääsen selvittämään omaa näkökantaani niin että ulkopuolinen on vieressä tulkkaamassa. Vihdoin ja viimein saan varmaan tietää senkin, miten X-mies kehtaa järjestää pitkän pitkiä tapaamistaukoja ja lyhennettyjä tapaamisia kerran toisensa jälkeen! Tottakai täytyy pitää mielessä että X-mies saattaa pyörtää päätöksensä vielä moneen kertaan eikä perheneuvola-aika todellakaan ole vielä mikään kiveen kirjoitettu tosiasia, mutta edes mahdollisuus tämän vyyhden selvittelystä ammattilaisvoimin saa jaksamaan pikku himppasen reippampana.