Tämmöistä se lapsiperheessä on: kirjoitin uuden postauksen, poistuin koneelta pieneksi hetkeksi, ja sillä välin oli nuorin lapsista sammuttanut tietokoneen. Sinne meni se närkästynyt jupina laiskoista miehistä, ehkä hyvä niin.

Tänään joudun pitämään tauon suhteellisen uudessa juoksuharrastuksessani. Eräältä tuttavaltani sain lahjoituksena upouudet juoksukengät, mutta olin varmaan ehtinyt jo saada jonkinlaisia rasitusvammoja. Heti ensimmäisellä lenkillä tuntui olevan lasimurskaa nilkkaluissa ja polvikin kiukutteli. Linkkasin sitten vajaan lenkin, ja tänään olen yrittänyt ottaa varovaisesti. Kävelin silti nelisen kilometriä, käytin lapsia uimassa. Nyt tekisi kauheasti mieli juoksemaan, mutta en uskalla. Siellä sataisi vettäkin. Hei sinä väsynyt äiti siellä ruudun takana, oletko kokeillut juoksemista vesisateessa? Se on ihanampaa kuin (tämän kohdan saa täyttää sillä mistä pitää toiseksi eniten).

Olen nykyään myös Sydän, sydämen bändipaidan onnellinen omistaja. Tuntui hyvältä käyttää rahaa itseeni! Paita on sitäpaitsi hieno. Ja kiitos ystävällisen ihmisen, löysin tänään Auto-levyltä ihan uuden kappaleen. Ihan oikeasti. Vau!

Ja koska tämäkään ei liity mitenkään mihinkään, niin tässä on kuva mun toiseksi uusimmasta paidasta.

5688.jpg