Hyvät ihmiset, seuraa voimakas suositus, jota ei voine mainokseksi kutsua, koska en henkilökohtaisesti siitä hyödy. Menkää suurin joukoin lähimpään levyliikkeeseen ja ostakaa Sydän, sydämen Auto. Ette pety.

Eilisellä keikalla oli hurjan hauskaa. Paljas pää tuntui juuri oikealta, se tavallinen polkka olikin tuntunut pitkään ihan peruukilta. Nyhjötimme sitten Kumkvatin kanssa omaksikin yllätykseksemme bändin poikien kanssa samassa pöydässä. Pojat ovat kaikki niin mukavia ja suloisia ja on pakko mainita miten kauniisti Tuomas puhuu käsillään! Ennen heitä esiintyneet M.A. Numminen ja Riku Niemi olivat hillittömän hyviä :-D Enempi kehuminen täytyy varmaan lopettaa tähän jos haluan säilyttää rahtusen uskottavuutta...

Kotimatka oli taas konstikkaampi kuin olisi voinut arvata. HKL Hankaloittaa Kaikkien Liikkumista, VR on ihan vaan Valtavan Rasittava. Kyllä te tiedätte mitä minä tuohon V:n paikalle olisin halunnut kirjoittaa, mutta se pääkallokuvan otsikko harmittaa vieläkin. No oli VR:n toiminnassa kyllä onneksi vähän joustoa, sitten kun ihan kotiin asti piti päästä. Helsinki oli tupaten täynnä ilmeisesti joitain paukkukisoja seuranneita ihmisiä jotka yrittivät kaikki ängetä samaan junaan. Pidensivät sitä junaa sitten, tiedotus hoidettiin hirveän hyvin ja lämmin yöhän se oli. Vain kymmenisen minuuttia myöhästyi se lähtö.

Mietin pitkään että julkistanko kuvan päästäni, mutta päätin sitten julkistaa. Sen verran kuitenkin emmitytti, että länttäsin tuon keikkaohjelman peittämään fionanenääni. Jos oikein tarkasti katsoo, siinä näkyy erään salskean basistin piirtämä mulkoministeri Tserno-Paavon kuva. Olen kuvassa juuri palannut kotiin ja ehdottoman hiprakassa, yritin vältellä nukkumaanmenoa peläten tyynyliinan takertuvan päänahkaani. Jos teillä on joskus ollut kalju, tiedätte ettei se ole kovin muikea tunne. Ei se sitten edes tarttunut, varmaan pituutta oli kuitenkin sen verran. Lämmin kiitos vielä keritsijälleni, en kuitenkaan muista kysyä että saanko linkata blogiisi, joten jätän sinut anonyymiksi. Kiitos, vielä kiitos kiitos!

[Muok. Tukan siis leikkasi Piikkari, joka on hirveän hyvä haircutissa :-D ]

7653.jpg