Sydän, sydän. Ah.

Olin siis lauantaina Clipperissä, ihmeellisen kummallisessa paikassa katsomassa taas yhtä mahtavaa keikkaa. Tämä fanittamisen määrä lähentelee jo ultranoloa, mutta minkäs minä sille mahdan. En taida edes haluta mahtaa. Tällä kertaa meitä hemmoteltiin käsin tehdyillä hääkutsuilla! Otsikolla Ruusuista risuihin  2002-2005 kerrottiin bändin historiaa, minun kappaleeni oli rakkaudella allekirjoittanut Tomi Flyct. Aih! Bändin jäsenten piirroskuvat olivat hämmästyttävän näköiset. Kukahan lie oli taiteilija?

Näiden seuraavien kuvien oikeuksien omistaja on Kumkvatti. Halutessasi käyttää kuvia saat hänet neuvotteluja varten kiinni osoitteesta kumkvatti (ät) hotmail.com

Esiintymisen aluksi pappi piti puheen.

7215.jpg

Sitten hääpari suuteli.

7222.jpg

Sitten alkoi soitto!

7214.jpg

Välillä leikattiin tietysti kakkua, kiitos vain sille henkilölle joka sitä minullekin lusikallisen tarjoili. Ihan hyvää oli.

7212.jpg

Tässä vielä bestman.

7224.jpg

Keikka oli kertakaikkiaan hieno. Seurakin oli hyvää ja huomattavan asiantuntevaa. Edes viimeisestä junasta myöhästyminen ja sitä väistämättä seurannut taksimatka ei ottanut päähän niin hirveästi. (Ei se muuten ollut niin kallis kuin siskoni väitti, reilu kymppi säästyi.)

Nukkuminen olisi häiriytynyt ikävän tinnituksen takia (Miksihän ne korvatulpat jäävät aina eteiseen?) ellei päässäni olisi soinut niin täydellisen hienolla äänentoistolla '&ruokaa'. Mutta sepä soi, ja soi edelleen. Ei onneksi kyllästytä, muuta kuin perhettä.

[Muok. 18.7: Jostain syystä muut kuvat eivät suostu näkymään, vain yksinäinen Tomi Flyckt. Se kertoo ehkä jostain :-o Mutta kaikki kuvat löytyvät osoitteesta http://www.geocities.com/paikkanen/clipper.html ]