Johan tässä on kuukausi polkattu, nyt saatte kurkistaa tilastojeni jokseenkin kummallisen maailmaan. Teitä lukijoita on muuten ihan hirmuisen monta. Edes yksi salaseura ei riitä selittämään lukijoiden määrää (Ettekö tajunneet? No, eipä ollut tarkoituskaan :-P)

Eniten blogiini on tultu hakusanalla sappikivi. Minun mielestäni parasta ja perusteellisinta alkutietoa sappikivistä saa täältä, menkää ihmiset sinne. Sappikivet ovat hirveä tauti, niistä en virnuile yhtään. Seuraavaksi eniten on käytetty sanaa 'poranterä' ja 'sydän sydän'. Poranteristä en osaa sanoa muuta kuin että meidän yksivuotiaamme rrrrakastaa niitä, ja Sydän, sydämestä sen verran että minä rrrakastan niitä. (Jos muuten, armas lukija, olet nimenomaan Sydän, sydämen takia täällä, hihkaisepa tuonne kommenttiraidalle jotain!) Seuraavaksi eniten onkin haettu äitiysvaatteita, pottia, sälekaihtimia, 'puuseppä hintoja', äitiblogia, juoksukenkiä ja lasten farkkuja. Tuskinpa ovat, poloiset, paljoa löytäneet.

Hämäräosastolle menevät kyllä haut 'trendikkäät äitiysvaatteet' (ei niitä ole), 'perheenäidille kotitöitä' (yleensä niitä piisaa hakemattakin), 'oma vaimo', 'optikon palkka' ja 'älykäs sälekaihdin'. Ehkäpä ihminen joka haki tietoa 75e-kokoisista rinnoista, oli ihan fiksulla asialla, ehkäpä ei. Se taas joka haki lauseella 'jos minulla olisi raha' on kyllä voinutkin löytää jotain etsimäänsä. Vertaistukea, kenties.