En ole muutamaan päivään päivittänyt, sillä täällä on nykyään kolmen sijasta kuusi lasta. Jos jatkamme tätä ekponentiaalista lisääntymistä, täytämme ensin Espoon ja sitten koko maapallon :-/

No ei vais. Miehen sisko lähti oman miehensä kanssa viikonloppulomalle, ja meillä on nyt tässä 72m2:n asunnossa 9, 8, 7, 5, 3 ja 1-vuotiaat lapset, itsemme lisäksi. Ruokailut täytyy hoitaa aikalailla laitosmaisesti ja vuoroissa, eihän meidän pöytämme ympärille mahdu kerralla kuin korkeintaan kuusi ihmistä. Hyvin sopuisaa ihmistä, joudun surukseni lisäämään. Vessan ovelle on iltaisin muodostettu jono hampaiden pesua varten, kas kun ei lavuaarin ympärille voi päästää kovin suurta syljeskelijäjoukkoa, ellei sitten välttämättä halua kuurata koko vessaa toimituksen jälkeen. Ja meidän vessa on nyt ihan vierassiisti, joten ylimääräiselle puunaukselle ei ole tarvetta.

Saako kehua miestä? Minulla on harvinaisen hyvä mies. Eilen oli nimittäin Sydän, sydämen keikka, ja tämä ihana ihminen kannusti minua lähtemään. Hän siis vapaaehtoisesti jäi kotiin kuuden lapsen kanssa, että minä pääsen riekkumaan lavan reunalle kuin pahainen teini. Ja minähän sitten riekuin. Selostusta seuraa!