Nyt sitä sitten on täälläkin. Hesarin sivuilta luin, että yhdeltä ala-asteikäiseltä on löydetty tartuttava tuberkuloosi, koko uutisen voi lukea tästä. Nuorimmalle lapselleni ei ole annettu synnytyssairaalassa Calmette-rokotusta rokotteen laadusta nouseen kohun takia, täältä ja täältä voi lukea siitä jotain.

Tätähän ne lääkärit pelottelivat parta tutisten kun kielsin piikkiä antamasta. En minä kyllä jaksa tästä pillastua. Me emme oleskele päivittäin muussa suljetussa tilassa kuin omassa kodissamme. Koko rokotuksestakin ollaan luopumassa ihan pian. Sellainenkin käsitys minulla on, että maailmalla kiertää useita tuberkuloosikantoja, joita vastaan meillä muilla olevat rokotteet ovat hyödyttömiä. Niin että jos se kohdalle osuu, niin sittenpähän osuu, saavat tutinapartalääkrit sanoa että "Minähän sanoin!"

Ai niin. Poistin sen satakohtaisen meemin, se oli todella tylsä, ei sitä kukaan olisi jaksanut lukea. Ja arvon Veera, minusta olisi mukavaa tietää mitä sinä olet kirjoittanut suomalaisista heimoista, saisinko linkin, kiitos?