Seuraa pieni varoitus ennen keikkaraporttia. Olen jatkuvalla Sydän, sydän -vaahtoamisellani vioittanut nuoren ja viattoman kahden lapsen ja kahden koiran äitiä niin, että hän näki unta, jossa oli katsomassa Sydäreitä, ja kuuli korvissaan erikoista musiikkia tuumien että ahaa, tällaista se Kaisa siis kuuntelee. Lukekaa siis jatko harkiten, niin voi käydä myös teille.

Eilen olin siis taas Sydän, sydän -keikalla, tällä kertaa soittivat Gloriassa Superchristin ja Bitch Alertin kanssa. Oli hauskaa heti kun sinne löysin, kuinkas muutenkaan. Teinien hyväkäytöksisyys suorastaan yllätti, ei ne siellä riehuneet tai oksennelleet, kuten minun histrian hämärään jääneessä nuoruudessani tapana oli. Gloriassa siis alakerta on ikärajaton alue, yläkerrassa on anniskelualue. Olin vähän molemmissa.

Tällä kertaa keikassa ei tainnut olla mitään varsinaista teemaa, tai sitten se vain meni minulta ohi. Se ei varsinaisesti haitannut, mutta hieman hämmennyin kun Tuomas veti housut takaisin jalkaansa kesken keikan. Hmm. Hyviä kuvia on osoitteessa http://www.geocities.com/paikkanen/gloria.html

Alkoholinsietokykyni on nykyään naurettavalla tasolla. Ihan hyvä että jouduin odottamaan seuraavaa junaa 45 minuuttia, tuli unikin paremmin kun päässä ei enää pyörinyt. Ja yöllä näin taas unta Tuomakseksesta.

[Muoks: Muistin juuri että hiplasin Santeri Kanulan villapaitaa. Voe helevetti :-O]

[Muoks2: Joskus nk. suorapuheisuus on ihan hieno asia, varsinkin jos on yhteystiedot ja sellaiset. ]