Taas, rakkaat lukijani, saatte hyviä vinkkejä arkielämäänne helpottamaan! Kun alkaa oikein arki ahdistamaan, kiiretta on ja työtä monenlaista, miestä ei näe kuin yöllä sängyssä, rahat loppuvat, yhteiskunta kiusaa, leikkaus odottaa ja niin edelleen, menkää katsomaan oikein itkettävä elokuva, kuten vaikkapa Äideistä parhain. Silmämeikin hätäisen korjailun jälkeen kävelkää suoraan Sydän, sydämen keikalle ja ottakaa vaikka pari olutta, jos sellaista harrastatte. Ihastelkaa lavashowta ja menkää kotiin nukkumaan. Aamulla ottakaa särkylääke ja kas, olo on paljon rennompi kuin olisi syytä olettaa!

Eilisiltaisen levynjulkkarikeikan kunniaksi saimme nauttia Elviksen, Sid Viciousin ja Jimi Hendrixin yhteisshowsta. Rumpalin henkilöys jäi valitettavan hämäräksi. Keikan aikana saimme seurata Sidin ja Nancyn traagista tarinaa sen hurmeiseen loppuun saakka, ja lavalla vieraili myös Kurt Cobain ja John Lennon - valitettavasti myös Mark Chapman. Jointit kärysivät, kitaroita pirstottiin - jee! Onneksi kuviakin on. Keikka päättyi siihen että kaikki makasivat lavalla hengetönnä. Eikä hirveästi encoreja soiteltu, nähkääs, Elvis had left the building. Saman tempun tein myös minä, ja huonosti ajoitetun viimeisen oluen takia meinasin kotimatkalla käväistä uimassa syvässä ojassa. Kotona istahdin keittiön pöydän ääreen ja kirjoitin miehelleni rakkauskirjeen.

Taidan muuten pitää pienen päivitystauon. Leikkaus on jo ensi viikolla, eihän sitä koskaan tiedä miten siinä käy. Aion nyt keskittyä kaappien ja tärkeiden papereiden läpikäymiseen sekä lasten hellimiseen. Miestä unohtamatta.