"Viilto navan yläpuolelle, täytetään vatsaontelo hiilidioksilla -- viedään 10 mm portti ja kamera paikoilleen, toinen 10mm portti keskiylävatsalle ja kaksi 5 mm porttia lateraalisesti oikealle. Näkymät vatsaontelossa normaalit. -- Sappirakko pieni ja kutistunut. -- Sappirakon tyvessä sulkukivi, myös kystikuksen yläosa hieman induroituneen ja ödeemisen oloinen. -- Irroitetaan sappirakko subseröösisti ja maksapedistä ongelmitta. -- Tuodaan sappirakko napaportin kautta ulos. -- Avataan paksuseinäinen, kutistunut sappirakko, jossa runsaasti vajaan sentin kokoisia kiviä, ei sappinestettä."

Et sellasii. Jouti mennäkin, eikä ihme että on korvennellut, sehän oli ollut toimimatta koko laitos ties kuinka kauan. Nyt olen sitten kipeä, todella kipeä. Hohotelkaa epäileväisesti jos teille suositellaan jotain leikkausta saoen, että se on rutiinitoimenpide eikä iholle tule kuin pienet parin sentin arvet.

Minä hohottelin eilen, kun juuri sairaalasta kotiutuneena, lääkkeistä tokkuraisena ja hirveän kipeänä sain pankista soiton. Olen kuulema lopettanut opiskelun ja nyt pitää alkaa maksamaan opintolainaa takaisin. Selvitin saman asian kolmisen kuukautta sitten, sain silloin ainakin vuoden maksuaikaa. Kylläpä se aika rientää. Minun tekisi mieleni lähinnä rientää junan alle. Eikö joulun alle voitaisi luoda jokin kotiäitien rauhoitusaika?

Blogi oli näemmä päivittänyt itse itsensä, vähän hiomattoman tekstin oli pullauttanut esille. Noh, kunhan tästä toivun niin kirjoitan siitäkin vähän fiksummin.