Kävin sunnuntaina joululahjaostoksilla. Vaikka kuinka pitäisi kiristää vyötä ja säästää rahaa tulevaa varten, päätimme silti ostaa lapsille yhdet mieluisat lahjat. Sukulaisten kesken lahjotaan vain lapsia, ja auta armias jos eivät pidä villasukista! Ihan lähipäivinä on kyllä kantautunut sellaisia viestejä että nimenomaan villasukkia kaivataan. Väestön ikääntyminen näkyy villasukkavajeena, kun mummot eivät jaksa ja äidit osaa tai viitsi. Villasukkia varten ompelen oman kangaspussin ja sujautan mukaan minilapaset samasta langasta avainrenkaaseen kiinnitettynä. Tykätköön tai olkoot tykkäämättä, sopivat meidän budjettiin, ovat henkilökohtaisia ja kai ihan ympäristöystävällisiäkin.

Sukulaisia varten teetin joulukortteja Fotonetin korttipalvelussa. Suosittelen! Tuli edulliseksi ja ovat varmasti hienoja. Ainakin kuva oli hieno, sonnustauduimme kaikki tonttulakkeihin niinä ainoina talvisina päivinä, ja koska asumme korkean mäen päällä, tuli taustastakin hieno feikki-Lappi.

Ai niin. Esikoinen saa romaanin, keskimmäinen toivomansa puhuvan nuken (alessa, onneksi!) ja kuopus varmaan paistinlastoja. Mieluisuus oli se kriteeri, ei hinta tai järkevyys.