Olen pahoillani, jos säikäytin muutamia lukijoita mieheni mukaanlukien edellisellä postauksellani. Laimentelen sitä nyt kertomalla, etten aikuisten oikeasti halua käyttää kofeiinin lisäksi muita päihteitä, poislukien vähäiset määrät alkoholia ja nikotiinia. Minä välttelen aspartaamiakin - se tosin on jo muita, ei päihteeksi luokiteltavia aineita.

Siksi en ole ajatellut hakea niitä mielialalääkkeitäkään, vaikka saisin niitä ihan varmasti (jos niitä myydään enemmän kuin Buranaa, niin niitä varmasti saa ihan kaikki). Amfetamiinikaan ei ole kokonaan laiton huume, asiasta kiinnostunee saavat varmasti selville myyntinimiä. Minä en jaksanut niitä selvittää. Ajatus kyllä kieltämättä kiehtoo toisinaan, kun raskaan päivän päälle tulee raskas yö, raskas aamu, raskas päivä, raskas ilta ja taas raskas yö - ilman hetkenkään taukoa. Ilman lomaa, ilman palkkaa, ilman eläkettä, ilman kiitosta -Anne näitä luetteli jokin aika sitten

Vahinko ei ole suunnitelmissa (onko se koskaan?) ja ehkäisyssä voisi olla huolellisempi vain, jos laitattaisi kierukan köyhdytetystä uraanista ja vaihtaisi miehen vaimoon. Joten se siitä itsetuhostakin. Neljättä lasta en tähän elämäntilanteeseen näillä resursseilla kyllä mitenkään jaksaisi.