Kerkkis haastoi minut tämmöiseen meemiin. Vastasin kyllä jo yhdesti, ja siellä se kirjotus lillii jossain päin bittiavaruutta. Jos se näkee jonkun teistä lopputyön tai muuta mukavaa, toivottavasti edes moikkaa.

Neljä työtä, jotka minulla on ollut elämäni aikana: Aidosti palkallisena taitaa olla vain yksi surkea puutarhatyöntekijän kesäpesti, mutta olen kyllä toiminut vammaisen lapsen avustajana ruokapalkalla ja tehnyt työharjoitteluja sekä puusepän- että lähihoitajankoulutuksessa.

Neljä elokuvaa, jotka voisin katsoa uudestaan ja uudestaan: Ei tule kyllä muuten mieleen kuin Piano. Ja Kerran sotureita. Ja Tanssii susien kanssa. Mitä, mikä alkuperäiskansafiksaatio?

Neljä paikkaa, joissa olen asunut: Turha luulla että tiputtelisin paikkauntien nimiä, tyydytään siis asuntoihin. Ensin omakotitalossa, sitten kerrostalokaksiossa, sitten Hoasin luhtitaloissa.

Neljä Tv-ohjelmaa, joista pidän: Katson ihan hirveän vähän mitään, mutta Lostia yritän nyt seurata. Uusi Kino -elokuvia katsoisin hirveän mielelläni, jos niitä tulisi inhimilliseen aikaan.

Neljä paikkaa, joissa olen käynyt lomalla: Ruotsi, Viro ja Ruotsi ja Viro.

Neljä suosikkiruokaani: Maksalaatikko, karrikanakastike suolapähkinöillä, lasagne ja  ihan mikä tahansa valmiiksi tehty ja minulle tarjoiltu ruoka.

Neljä saittia, joilla käyn päivittäin: groups.yahoo.com, mail.google.com, blogilista.fi ja yle.fi/uutiset.

Neljä paikkaa, joissa olisin mieluummin juuri nyt: Tietysti siellä mummulassa, jotta 7 tunnin junamatka jäisi välistä. Siellä ollessani toivoisin varmasti olevani Timbuktussa, joten siellä. Toisaalta, sieltä kaipaisin varmasti omaan sänkyyn, joten sinne. Oikeasti haluaisin käydä Skotlannissa, mutta ei se ole parhaimmillaan juuri nyt.

Neljä blogia, joita mainostaa: Apua. Ehdin nykyään lukea niin vähän blogeja, että tänne kirjoittaminenkin tuntuu lähinnä masturboimiselta. Mitokondriota vilkaisin aika vasta, ja se vaikutti oikein mielenkiintoiselta. Tää on just tätä on just sitä, mitä sanookin olevansa. Kepistanista löytyy paljon hyvää seurattavaa, laatulukemista kaikki.

En haasta ketään muuta, tai sitten kaikki, ihan kumpi vain sattuu itseänne miellyttämään.

Tämä emäntä on eilen ja tänään pakanut muistilista kädessä. Vaikka kaiken luulee tiputtaneensa minimiin, on silti yksi sairrrraaan iso pakaasi, yksi iso pakaasi ja vielä eväs- ja junaviihdykereppu. Saamme apua Helsingin päässä, mutta Oulussa pitää suoriutua omin avuin taksiin. Anteeksi, unohdin tietysti mainita pienet rattaa joiden kyytiin ei mahdu kuin se pienin reppu ja pienin lapsi,  ja ne lapset tietysti. Hartiat ovat vieläkin jumissa Didrichsen-seikkailusta, ja taidan uskaltaa sanoa että huominen hirvittää. Tuttavalle sattui vasta junassa sellainen kakkaseikkailu, että olen pyrkinyt miettimään etukäteen kaikki mahdolliset eritevahingot mitä junassa voisi sattua, ja varasin mukaan pyyhkeitä ja vaihtovaatteita. Varapäreitä ei myyty missään, valitettavasti.