Tämähän on melkein pelottavaa. Tilillä on koko ajan rahaa, vaikka helmikuussa katkaistuja tukia alkaa vasta pikkuhiljaa tulla taas. Nehän tulevat tietysti takautuvasti helmikuulta asti, joten nyt alamme olla tilanteessa jossa rahaa on enemmän kuin sitä saa menemään perheensisäisestä synttäriputkesta ja kevättamineiden hankinnasta huolimatta. Ehkäpä tässä jotain kuitenkin keksii. Emme me oikeastaan tarvitse mitään. Surullista, että niin moni tuntuu elävän vain saadakseen kalliimmat farkut, silmälasit, astiaston, asunnon ja niin edelleen. Tuntevatkohan he ihan oikeasti muuttuvansa niiden myötä ihmisinä jotenkin arvokkaammaksi?
Meidän perhe varmasti on sitten heidän silmissään todella arvoton, kun meillä ei ole mitään hinkuakaan hankkia niitä asioita, joilla he luokitteleva ihmiset eri kasteihin. Eikä se meitä edes hävetä. Siinäpä sitten puhisevat harmissaan, ja molkottavat että tuommoisetkin lapsia tekevät. Sen kun vaan molkottavat, sanon mää!

Tjuuba, illalla onkin kaksi eri naisenergiakeskittymää Helsingissä, saa nähdä kuinka tasapuolisesti pääsen osallistumaan.