Täten älköön kukaan tulko minulle molkottamaan mitään mitään humpuukia siitä, etteikö jonkin sortin karman lakeja olisi olemassa - ostin muuten vasta oranssin takin ja suunnittelen taas pään ajelemista (tosin vain mielenkiintoisen värjäyskokeen vähintään yhtä mielenkiintoisen tuloksen johdosta).

Kun tässä nyt ehti lesottaa että ah kun on kivaa ja vitsit kun on rahaa ja ai että sitä tapailee mukavia ihmisiä niin maailmankaikkeus valikoi huolella sopivat taimenet läpsiäkseen niillä pyöreitä kasvojani. Vai voiko muuhun tulokseen tulla kun saman päivän aikana Kela ilmoittaa tehneensä virheellisen päätöksen asumistuesta (tottakai rahaa on tullut liikaa ja se pitää maksaa takaisin), talouden ainoa cd-soitin lakkaa toimimasta, eikä Ikean varastossa ollut sitä nimenomaista tuolia, jota menin ostamaan? Häh, voiko?

Tähän voisin nyt lässyttää jotain siitä takista, että voi kun löysinkin ihanan värin joka saa ihmisen hykertelemään, tai voisin myös mainita että julkinen purnaus saa miehen toimimaan ja minulla on nyt kuisti, ajatelkaa nyt, ihana yhden päivän aikana rakennettu kuisti, mutta en piru vie ole niin tyhmä että uskaltaisin. En uskalla! Olen hiljaa!