En saanut kahveja sänkyyn, en edes teetä, mutta antaumuksella kasvatettuja auringonkukantaimia kyllä. Mies oli osunut vaikealla vaatelahjalla napakymppiin, ja kuorin paketista upea Nanson yöpaidan jonka kuviot muistuttavat kaurikotiloita tai krhm.. kirkkoveneitä. Ihana! Mukana oli myös kaulanauha ja rannerengas joissa kaurikotiloita mustassa nahkanyörissä. Olin ilkeästi kasannut paineita miehen niskaan vastaamalla lahjatoiveuteluihin haluavani lahjan, joka kuvastaa mieheni tunteita minua kohtaan. Aika sänkypainoitteisista lahjoista voinee päätellä, että kyllästymistä ei hänen taholtaan ole vielä ainakaan tiedossa.

Hieman myöhemmin kävelimme läheisimmälle huoltsikalle teelle ja jäätelöille. Menomatkalla kuvasin lapset valkovuokkojen keskellä auringonpaisteessa, kotimatkalla sateli rakeita ja vettä kuin sieltä kuuluisasta ..saavista.

Tässä vielä esikoisen kortista:

Äidille

Koulusta tulee hieno äitienpäivä lahja. Sä oot kiva ja hauska ja maailman paras. Sä teet maailman parasta ruokaa.Ja sä oot kiva koska sä luit mulle Härry potteria. Äitillä on vihreät silmät ja ruskkea tukka. Äiti on kiva silloin kun se ei ole vihainen. Äiti ilahtuu kun teen jotain mitä hän ei ole sanonut.