Olen hämmentynyt. Kun selvisi että Lordi pääsi finaaliin, päätin tehdä lauantai-illasta oikein keski-ikäistymisen ryventäjuhlan, siistejä ja söpöisiä cocktail-paloja tikunpäähän, vissyvettä korkeista laseista ja kalsarisillaan oleva mies sohvalla röhnöttämässä. Ehkä voisin vähän kutoa kilkutellakin, laittaa tohvelit jalkaan, jalta ristiin ja vähän heilutella päälimäistä kinttua. Vietettyäni kuitenkin päivän timmien parikymppisten poikien seurassa (siis mä niinq tosiaan diggailen tota mun työpaikkaa nyqyään!) jotka aikoivat hekin kaikki seurata Euroviisuja, en oikein enää tiedä mitä ajatella. Jotenkin se camp-henki kyllä pihahti nyt pihalle, enkä tiedä ilkeänkö katsoa niitä ilman sen suojelevaa ilmapiiriä.

Minun veikkaukseni Lordin sijoitukseksi on sijat 4-6. Voiton mahdollisuutena pitäisin ehkä alle kymmentä prosenttia, eivät ne saksalaiset hevidiggarit ihan kaikkivoipaisia ole. Tätä kirjoittaessa on vielä yli kaksi tuntia kilpailun alkuun, saa nähdä ehtivätkö peukaloni kuolettua ennen sitä.

Tarkoitin muuten sillä juontajatölväykselläni sitä paikan päällä olevaa emäntää, en sitä suomalaista kommentaattoria. Hän ja kollegansa tuntuivat ihan fiksuilta.