Kuopus alkaa olla niin iso, että vaipat voi myydä pois. Käteviä nämä kestovaipat, yrittäkääpäs samaa temppua käytettyjen kertavaippojen kanssa! Tutkiskelin sitten aiheeseen liittyviä nettikirpputoreja ja sain huomata että olen pudonnut täysin kestovaippaevoluution kyydistä.

Kun hankin nuo nykyiset vaipat neljä vuotta sitten, ei tarjontaa ollut. Ruohonjuuresta (makasiineilta, niisk) sai ImseVimseä ja Bumpya, siinä kaikki. Silloin ekologisuus oli se syy, miksi kestovaippoja käytettiin, ja minäkin tein sisävaipaksi flanelliliinoja ihan itse, tosin saumurin avustuksella. Nykyisellään kestovaipatkin ovat kulutusta parhaimmillaan, voit ostaa kalliin söpöilymerkin ja toivoa tarpeeksi tilanteita jossa esitellä sitä, tai halpoja merkkejä ja leuka tanassa väittää ettei hinnalla ole väliä. Teepä huviksesi haku, niin löydät satoja nettipuoteja jotka ovat erikoistuneet vaippoihin.

Olen hyvin, hyvin hämmentynyt. Hienoa tietysti että ihmiset käyttävät kestovaippoja, mutta jokin kyllä tökkii. Ehkä se, että meidän vaipat tulevat jäämään kaappiin.