Minäkin jouduin poistamaan kommentointimahdollisuuden spämmin takia. Harmillinen juttu! Sähköpostia voi luonnollisesti laittaa tuolla ilmoittamaan kähmäosoitteeseen.

Törmäsin tämmöiseen huulijuttuun, ja surkastunut hempukka sisälläni heräsi. Minulla on kuulema aika kauniit huulet, ainakin sellaista palautetta sain joskus ammoin kun olin vielä niin kutsutusti markkinoilla. Tuolla esitellyn persoonallisuusmääritelmän mukaan minä olisin kai luonteeltani "lahjakas, sanavalmis, hyvä seuraihminen ja nopea sopeutumaan erilaisiin tilanteisiin." Tjaa-ah. Minä en ole tottunut saamaan mistään positiivsta palautetta, joten teksti jatkuukin näin "Hän saattaa kuitenkin olla ystäväpiirin pahin petkuttaja. Hänellä on siis taipumusta olla muita kohtaan kiero ja petollinen." Pah, sanon ma. Tuo nyt ei ainakaan pidä paikkaansa.

Kaikki tuo ylläoleva siis siksi, että olen perinyt äidin puolen suvusta suuren ylähuulen, mutta en kyllä sitä maksimiversiota, vaan tämmöisen silmäänpistämättömän. Suupieleni näyttävät pikaisen peilauksen jälkeen kaartuvan hieman alaspäin, joten ollen "elämänkielteinen, kanssaihmisiäni paheksuva ja tyytymätön elämääni." Nyt tuikkasi niin kipeästi johonkin arkaan kohtaan, että auts.  Sitten kuitenkin luin luonnekuvauksen mieheni aika erikoisesta suusta ja sepäs menikin niin metsään, että saatoin pitää koko tekstiä silkkana roskana. Huhhuh.

Pysyttäydyn edelleenkin ammoin jostain lukemassani käsityksessä, jonka mukaan ihmiselle on kehkeytynyt selvästi erottuvat huulet verrattuna esimerkiksi simpansseihin, koska naisen ovulaatio ei ole niin näkyvä. Naisen pitää siis olla koko ajan seksuaalisesti kiinnostava, ja huulten tehtävä on imitoida pulleita ja kosteita häpyhuulia. Miettikääpäs sitä, kun seuraavan kerran levitätte huuliiiltoa!