Olen surkea luuseri, ja kärsin siitä. Erinäisten teknisten vaikeuksien takia en saakaan laitettua ensimmäistä keikkaraporttiani YleX:n Sydän, sydän -viestiketjuun, vaikka syvä tarkoitus oli. En saa kuitenkaan pidätettyä enää yhtään pidempään, jotan vuodatan nyt sitten kokemukseni tänne, vaikka ei tämä ehkä soveliain foorumi siihen ole. Mutkun jne.

Olin eilen kieroakin kierompi, ja huijasin sikamaisesti oman mieheni keikkaseuraksi, kun kerran lapsenvahtikin järjestyi kivuttomasti ja maksutta. Mies parka luuli ihan loppuun asti että pääsee kuuntelemaan siihen lähistölle ihan muuta musiikkia, ja taisi oivaltaa vasta kotimatkalla, että tuli nyt vähän johdatelluksi toisenlaiseen toimintaan kuin mitä oli ideana. Toisaalta en nyt viitsi itseäni tämän asian takia ihan hirveästi suomia, sillä ihan pikkiriikkinen kieroilu sattui sopimaan keikan poliittiseen teemaan mitä mainoimmin. Eikä se mies kauheasti kärsinyt, jos se teitä huolettaa, ihan kohtuullisen hyvä mieli eilisestä jäi kummallekin. Oli kyllä aika vinkeää sekoittaa kaksi eri maailmaa, ja vielä vinkeämpää oli se, että mies tunsi sieltä pari tyyppiä ihan muita reittejä myöten. On tämä kuitenkin aika pieni maailma.
 
Illan aikana tasimme olla Arkadianmäellä seuraamassa erinäisiä istuntoja, ja mielenosoituskin nähtiin. Luulisin että miestäni ehkä lämmitti nähdä lavalla myös vihreiden edustaja, sillä hänkin tunnustaa tuota kukkeaa väriä, ja on luonnollisesti puolueen toiminnassa mukana.

Tein parhaani tuuratakseni nyt estynyttä kuvaajaa, ja tässä teidänkin iloksenne muutamia otoksia, olkaa hyvä.
 99081.jpg
99083.jpg

99087.jpg

99085.jpg

Ai niin, mites kävi seuraavan aamun töihinmenon? No ei käynyt. Sattui niin hirrrveän ikävästi, että jouduin sairaslomalle. Ei ollut kivaa olla kipeä, mutta ehdinpä sentään toipua sen verran, että pääsin käymään keikalla. En tiedä, onko tämä vastoinkäyminen vai onnenpotkaisu. Kieltäydyn tunnustamasta olevani lusmu, joten kallistunen onnenpotkun kannalle, kun sairauskin oli lievää sorttia (mutta hei, olin ihan oikeasti kipeä, ja kipeänä ei tuossa työpaikassa hilluta, siinä voi olla hengenlähtö lähellä).  Notta tämmössi.