Suhtautuisin väitteeseen 'Olen ollut enemmän humalassa jollain toisella Sydän, sydämen keikalla' hyvin suurella varauksella. Kanssablogaajiin voi aina luottaa- mitä tulee humalaan juottamisessa.

Mökkeilyteemasta tällä kertaa nuotioineen, onkimisineen, uimisineen ja marjan- ja sienenpoimijoineen ammentava Sydän, sydän oli taas niin hillittömän hyvä, etten uskalla edes kuvailla lipsahtamatta (taas) jonnekin teinifanituksen hämärille hetteiköille. Seura-laiseni olivat samaa mieltä, nuo ylpeät uuden paidan omistajat. Perheenäidit, varokaa tätä bändiä. Saatatte yllättää itsenne huikeista tilanteista tekemässä jotain, joka ehkä vähän punastuttaa myöhemmin, vaikkei ehkä kuitenkaan syytä olisi. Ja tähän pitkä jaarittelu siitä, miksi niitä käsivarsia voi kiljua "Seksiä!" vaikkei tietäisi että bändilla on oikeastikin sen niminen kappale (jonka ne kiltisti soittivat). Ai sou löööv juu, kaikki.

Oman sanasensa ansaitsee kyllä Tundramatiks. Ostan sen tekeillä olevan levyn heti kun se ilmestyy, ja yritän uutterasti saada sitä lapsenvahtia, että pääsisin mieheni kanssa seuraavalle keikalle.

No nyt minä kyllästyin korjaamaan lyöntivirheitä ja menen nukkumaan. Huomenna töihin. Kyllä jaksaa taas jonkin aikaa. Kiitos, te kaikki ihanat asianosaiset, ja anteeksi Kumkvatti, mutta unohdin kameran kotiin.

Edit. klo 11.22.
Saisikohan näihin blogeihin alkolukon? Oli ikävää tulla koneelle aamulla tukka kipeänä ja hyvällä tuulella kirjoittamaan ihanasta illasta, ja huomata että on tehnyt sen jo. Miksei tämä voi toimia imuroinnin tai lattianpesun kanssa? Mennä illalla onnellisena nukkumaan ja herätä aamulla huomaten, että hommat on hoidettu? Nyt ei tähän mitään kaksimielistä, vatsalihakseni kehittyvät muuten liikaa ja joudun ostamaan taas istuvampia farkkuja, eikä se ole kivaa.
Eilinen oli niin hauska, että harmittaa oikeastaan vain se, että onginnan pääpalkintona ollut Kanula lipsahti seurueeltamme muille. Siitä olisi ollut niin paljon iloa. Niin, ja nyt Piikkari ystävällisesti muistutti minua vatsatanssiepisodista, jota en olisi halunnut muistaa. Mutta siis kuitenkin, kaikenkaikkiaan, hauskinta ikinä oli taas. Ai sou laav juu kaikki, edelleen.