Ympäri Blogoslaviaa on putkahdellut ulos kirjoituksia, joissa jollain tavalla laitetaan järjestykseen oman mieltymyksen mukaisia, yleensä vastakkaisen sukupuolen edustajia. Vasta alkaneen, uunituoreen kesän merkki, oletan ma!

Tässä minultakin vastaava lista. Sen aloittavat kaksi basistia, jotka voisivat olla Kuin kaksi marjaa -palstalla, eli Rob Trujillo ja Titus Hjelm. Titus on basistiudensa lisäksi myös uskontotutkija, joten toisentyyppisestä miesmaustani annan tietysti ensiksi esimerkiksi pastori Jaakko Heinimäen, toinen esimerkki samasta tyypistä on ohjaaja Markku Pölönen. Myös James Hetfield nykyisessä lyhyttukkaisessa kuosissaan saattaisi istua samaan kategoriaan. Kylläpä olisi kutkuttavaa, jos nämä henkilöt istuisivat samassa pöydässä! Kaikki kun ovat ilmiselvän komeutensa takia myös fiksuja ihmisiä.

Oma mieheni noudattelee leukapartansa, pitkien hiustensa sekä opiskelualansa kanssa samaa linjaa ylläolevien kanssa, vain basso puuttuu!

Potkun näin kevytmieliselle hömppäpostaukselle antoi kodonneen henkilön ilmottautuminen ilmeisen hengissä. Oih Rob ja James, täältä tullaan!