Pitäisi varmaan muuttaa blogin nimeä ja kuvausta vastaamaan todellisuutta. Kyllähän minä toisinaan jopa yritän pitää tämän asiassa, mutta silti tuosta Sydän, sydämestä tulee kirjoitettua enemmän kuin muusta.

Tänään kävin yhdessä kera lasten Kalliossa katsomassa Sydän, sydäntä kerrassaan hurmaavassa pikkutapahtumassa. Tämmöisestä leppoisasta liki koko perheen Sydän, sydän -keikasta on hyvää vauhtia muodostumassa tämän perheen kesätraditio, kävimmehän viime kesänäkin Kaivopuistossa. Mikäs tässä, kyllä tämä muovinmakuiset huvipuistot hakkaa mennen tullen! Koska en halua olla tylsä ja kertoa taas mitä mieltä minä olin keikasta, niin kerronpa mitä lapset olivat mieltä.

Esikoinen, 9v: Hyvä se oli, oli kivaa käydä. Ne soitti sen jossa lauletaan "Mennään jo pois", se on mun lempikappale. Olis ollu kiva kysyä siltä laulajalta yhtä juttua, harmi kun ei ehitty.

Keskimmäinen, 4v: Siltä yheltä tippu housut, se oli ihan pöhkö. Ja se yks oli ihan mun isin näkönen, mää luulin että se oli siellä, vaikka se olikin siellä oliko se Tylsyys? Eiku Tuska. Oisin halunnu mennä lähemmäs, mutta pöhkö äiti ku ei päästäny.

Kuopus, 2v: Oliko sulla tänään kivaa? Joo. Tykkäsitkö musiikista? Joo. Oliko Raisa ja Veera kivoja? Joo!  Muistatko mitään erityistä sieltä?Joo. Mau. (Sai silitellä kesyhillereitä, jotka muistuttivat ilmeisesti likeisimmin kissoja.)

Onneksi muuten Tylsyys, eikun siis Tuska, oli samaan aikaan, muutoin olisin pistänyt paljon ikävämmin silmään katukuvasta. Vaikka sitä kuinka on sinut oman ulkonäkönsä kanssa, niin perheen kanssa liikkuessa tulee tarkkailtua muiden ihmisten reaktioita, eivätkä ne aina ole ihan korrekteja. Hah, korrektiudesta ja ulkonäöstä tulikin mieleen, että töissä nuorehko mies henkilö kyseli onko minulla montakin lasta kumppanini kanssa. Kummastelin mielessäni sanavalintaa, ja keskustelun edetessä kävi ilmiselväksi että hänen osaltaan oli sattunut pikkuinen erhe sukupuolista suuntautuneisuuttani arvioidessa. Siihen en kyllä keksi muuta selitystä kuin ulkonäön. Kaikkea sitä.

Ja vielä kehu tuosta basisti Flycktistä. Herrajjumala, jos nyt pitäisi laittaa basisteja järjestykseen, niin kärkeen menisi.