Jostain syystä minä luin tämän Piikkarin postauksen otsikon yhä uudestaan ja uudestaan muodossa Aivoseksiä. Tämän päivän postaukseksi suunnittelemani aihe katosi mielestäni kuin ..en muista mikä, enkä voinut ajatella enää mitään muuta kuin seksiä. Siispä täältäkin tulee seksipolkka. Jos olet alle 18-vuotias, ole ystävällinen ja sulje silmäsi siksi aikaa että eritepitoinen teksti loppuu. Kiitos.

Joku on varmaan saattanut jo aavistellakin että hyväntuulisuuteni, kimmoisan ihoni, vahvojen hiusteni, hyvän päänmuotoni ja tyynen mielenrauhani takana on eräs tiukasti noudatettava aviojumppametodi. Joku on vieläpä osunut aavisteluissaan ihan oikeaan! Tässä metodissa yksi tärkeimmistä pykälistä on se, että aviollista kanssakäymistelyä harjoitetaan aina t:llä alkavina viikonpäivinä - siis tiistaisin, torstaisin ja tänään.

Voi mikä merkitys sillä olisikaan kansantaloudelle jos miehet ymmärtäisivät, ettei vaimo pelkällä papin aamenella jaksa loppuelämää tyytyväisenä porskuttaa! Hälyttävän moni tuttavapariskunta on eroamassa tai jo eronnut, ja ihan kaikissa tapauksissa nimenomaan rouva on lopen kyllästynyt yhteiselämän olemattomuuteen. Ymmärrän heitä. Jos saisi tarpeisiinsa, olisi tyytyväisempi ja reippaampi, ja mieshän ilomielin painaisi hommansa työpaikalla valmiiksi pikavauhtia että pääsisi taas kotiin vaimokullan kainaloon. Ei tarvitsisi lastenkaan opetella tuntemaan isäänsä valokuvista, kun iskä olisi aina innokkaana iltaisin nukuttamassa lapsia jotta jäisi aikaa olla kahden vaimon kanssa, eikä siis kovasti intoa lapsillakaan liueta teininä huonoille teille. Siis ihan selvää hyötyä kansantaloudellisestikin!

Nyt pitäisi varmaan tasapuolisuuden vuoksi kirjoittaa jotain miehille jotka kyllä tahtoisivat mutta eivät saa, mutta täytyy tunnustaa etten tunne yhtään sen suuntaista tapausta. Menkää, miehet, itseenne. Ja jos teillä on pikkuinen talossa, niin ottakaapa se imuri käteen tai ottakaa se lapsi liinaan ja käykää yhdessä kävelyllä, että äiti saa vaikka torkahtaa. Seksi ei ole naisilla ensimmäisenä mielessä, jos on koko päivän raatanut samoja hommia ilman kiitosta.

Ja naiset - mitenkähän minä tämän sanoisin varovasti? Sanotaanko vaikka niin, että mies jaksaa painaa paremmin kotitöitä kun se on saanut ensin ... Niin, kun se on saanut ensin. Kokeilkaa vaikka! Se voi olla hauskaakin.

No niin alle 18-vuotiaat, huomasitte varmasti että eritepitoisen kuvauksen sijasta saittekin opastusta avioelämään ja puolison kunnioittamiseen. Ähäskutti, mitäs ette totelleet!