Osa uskollisista lukijoista varmaankin olettaa että kerron taas mieheni ihokarvoista, joten voisin oikeastaan kertoakin. Aikaisemmissa osissa löytyi purkka paikasta josta Harrison Ford ei olisi voinut sitä löytää (hänhän on Takaa-ajettu)(Olipas se huono vitsi, pahoittelen) ja merkkari reidestä. Sen jälkeen olemme nyppineet purkkaa miehen käsivarresta (ei kovin tuskaisaa, mutta kuulema kovin epämiellyttävää) ja pari viikkoa sitten hihittelin kun mies jätti partansa pyöräilykypärän soljen väliin (sekä tuskaisaa että epämiellyttävää). Joskus olen ihmetellyt kuinka suuri kasa karvaa tulisi, jos mies ajeltaisiin kauttaaltaan alastomaksi. Mutta älkää te sitä ajatelko. Kuulitteko? Noh?!

Oikeasti halusin rutista jotain hiuksistani. Ajelin irokeesin sivut vahingossa kokonaan paljaaksi ja tykästyinkin siihen, joten nyt minulla on jo joitakin viikkoja ollut kapeahko, ei kovin korkea vaalennettu keesi liki muttei täysin kaljulla päänahalla somasti reunustettuna. Pidin siitä kovasti eiliseen asti, jolloin näin kaupungilla täsmälleen samanlaisen teinipojan päässä. Olin asiasta kovin tuohtunut, ja päätinkin ajaa pääni ihan paljaaksi jotta voisin aloittaa noin vuoden kestävän kasvatusprojektin samantien (tähtäimessä on loppujen lopuksi kuitenkin normaali naistentukka). Mutta. Sitten tapahtui iso mutta. Mieheni tuumasi ensimmäistä kertaa sen vuoden aikana jolloin minulla on keesi ollut, että hän oikeastaan pitää tästä tukasta. Se oli sen verran kova kohteliaisuus, että laskinkin hiustenajelimen pois kädestäni (vain vertauskuvallisesti, oikeasti olimme edelleen Rautatientorilla). Saapa siis nähdä, kuinka tässä käy.

Keksikö mies viimenkin, miten saa minut kasvattamaan normihiuksiston? Vyötäröpituista mies kehui melkein päivittäin ja silti saksin sen polkaksi. Polkkatukasta taisi lohjeta aika pian kehu, ja sitten lähti sekin vähä, ja olen ollut vuoden verran vaihtelevasti kalju ja keesinen. Nyt ensimmäisen kehun myötä ajattelinkin lähteä taas kasvattamaan, onko tässä mitään järkeä? Meinasin muuten liittää tähän kuvan todisteeksi siitä, että minulla on ihan aikuisten oikesti ollut huomattavan pitkä tukka, koska se tuntuu jo itsestäkin aika kaukaiselta. Kuvia kriittisesti silmäiltyäni huomasin, että tämä on paljon helpompi tapa.
sillafelixaddams.jpg