Kyllä nyt on taas lääkärin odotustilojen lehtivalikoimiin tullut tutustuttua. Olen oppinut monta monituista asiaa, joita en varmaankaan olisi muutoin sisäistänyt naistenlehtiä vieroksuvan luonteeni takia. Siispä tästä lähtien tunnenkin varmaan aina hieman huonoa omaatuntoa meikatessani mutta jättäessäni meikkivoiteen pois, vaikka se kuulema siloittaakin jo hieman kurtullaan olevaa ihoa, kunhan tuote on valittu oikein. Kosteusvoide puuterin alle on paljon vähemmän suttua aiheuttava ja ihan saman lopputuloksen antava köyhän niksi. Köyhällä kun tuppaa niin täysmeikin vaativia tilaisuuksia olemaan sen verran harvoin, että meikkivoide kuitenkin vain näivettyisi purtiloonsa.

Tämän seuraavan niksin antia ei tule vähätellä. Se säästää sekä ihoa, kanssaihmisten neniä että varsinkin niksin kuunteliain lompakkoa, joten olkaapa hyvä: käyttäkää suihkun jälkeen, ennen ihon kuivaamista, vauvaöljyä ihon kosteuttamiseen. Kalliit ihmevoiteet ovat halpisversioinakin kalliita, ja haisevat pahalta. Kosteuttamiskyvyltään niitä ei voi edes verrata vauvaöljyyn. Kyllä, sinä jakkupukurouva siellä takarivissä, jopa sinun ah niin hienostunut ja hyvin valittu tuoksusi voi saada ahtaaseen tilaan kanssasi joutuneen kanssaihmisen yökkäilemään! Meille ei ole ostettu kropparasvapurtiloa sitten vuoden 2003 jolloin tämän niksin hokasin, ja sopii tulla ihastelemaan kaikkien perheenjäsenten sileää ja kimmoisaa ihoa. Varsinkin talvella, kun muut hilseilevät koska eivät aina raaski, jaksa eivätkä ehdi ruveta rasvailemaan.

Hiustenhoitoonkin minulla taisi olla jokin hyvä ja edullinen niksi, mutta vuosi hiuksetonna on tehnyt tehtävänsä, enkä pysty enää palauttamaan sitä mieleeni. Ehkäpä se onkin paras mahdollinen hiustenhoitoniksi: kaikki pois vaan!