Koska tässä kuukausi kohta vaihtuu, voin informoida teitä niistä hakusanoista, joilla jotkut onnettomat ovat tässä kuussa tähän blogiin päätyneet. En tiedä ovatko ne teidän mielestänne mielenkiintoisia, mutta minusta ne ovat, joten nännännää.

Kummallisin minusta ovat '(tukia)porno' josta en oikein edes saa mitään ajatusta irti.  Hakusanat 'hamsteri yksin', 'hamsterin lopetus' ja 'julma luonto' tuntuvat nivoutuvan jännittävästi yhteen. 'Tympiintynyt kotiäiti' voisi hyötyä vinkistä 'haku ensi keväällä lähihoitajan koulutus koe'. Sitten tietäisi enemmän 'sappikivikohtauksista' ja ehkä 'hammashoito ulkomailla' tulisi myös tutuksi. Jos oli paikalla kun järjestettiin 'Meijerirock 2006' niin sitten ehkä tietää myös mikä on 'Tundramatiks', joka johtaa hakusanatilastoa yhdellä, blogin nimi peesaa. Tundramatiksin uusi levy Kyy pivossa on muuten myyty loppuun kaikkialta, mistä olen sitä kysellyt. Alennun ihan heti kohta tilaamaan sen netistä, vaikka netistä tilaaminen on mielestäni sangen epämiellyttävää puuhaa. Äärimmäisen hyvän musiikin takia olen kuitenkin valmis tekemään kaikenlaista.

Hämmentävä asia joka selkisi minulle tilastojen ihmeellisestä maailmasta, oli se, että täällä pyörähtää joskus yli satakin ihmistä sellaisina päivinä, kun en ole tullut edes päivittäneeksi ollenkaan. Teille voisin varovasti suositella Blogilistaa, ellei se sitten ole jo entuudestaan tuttu.

Jotta tämä ei jäisi kokonaan tämmöiseksi metapolkaksi, haluan kertoa teille että kaksivuotiaat ovat edelleen harvinaisen suloisia hahmoja. Omamme pillahti surulliseen ikkunaan katsellessaan ikunasta ulkoseinää maalaavaa virolaista maalaria. Luulin että lapsiparka pelästyi sinänsä kyllä ihan nättiä vierasta miestä ikkunan takana, mutta eipä se niin yksinkertaista ollut. Kuopusparka luuli maalarin päässä ollutta hattua omakseen, ja hän on hattuunsa hyvin kiintynyt. Suru lientyi satunnaisiksi niiskauksiksi heti, kun hän sai oman hatun päähänsä.