Jos minä jakelin eilen meikkivinkkejä, niin kai minä nyt jumalauta nakkaan heti seuraavana päivänä perään ostosrapsan, eiksni? Kuvien ja linkkien kanssa? No kai nyt!

Tässä on uusi olkalaukkuni. Tarvitsen töissä sellaista pikkukassia jonne saa kirjan, kännykän, puukon, kynän, avainkortin, savukerasian (hyi minua) ja aamuvuoroviikoilla vielä kakkosaamupalan. Ihan pikkupikkukassi ei siis sittenkään käy, varsinkaan kun näilläkin säillä vesipullon pitää mahtua hengaamaan mukana. Tämä on sopivan kokoinen, ja orgastisen ihana. Maksoi Mäkkylän Kierrätyskeskuksessa Uusix-kojussa 5e.

164172.jpg

Tätä kaulakorua olen pitänyt yhtä soittoa nelisen viikkoa. Tämäkin on mielestäni orgastisen kaunis esine, ja sen pituus säätyy ältsin kätevästi asun mukaan. Sen on tehnyt Johanna Iso-Järvenpää, hankin sen Seurasaaren markkinoilta hintaan 16e. Kauneutensa lisäksi sille löytyi käytössä yksi yllättävä lisäarvo - se sopii vähän varttuneemman lapsen kanssa imetyskoruksi. Siitä on hauska työntää sormi läpi, tai sitten sitä voi hiissata ihoani pitkin ja etsiä luomia tähtäimeen.

164195.jpg

Uudesta keittiönpöydästä ja penkeistä en kyllä räpsää kuvaa, menee muuten vainoharha- ja tunnistettavuushälyytykset päälle. Mutta aiemman 120cm pitkän pöydän korvasi 180cm pitkä pöytä, ja vihdoinkin mahdumme kaikki mukavasti saman pöydän ääreen, eikä vierailujen aikana tarvitse kahvitella vuoroissa. Pitkät pirtinpenkit tuovat selkänojattomina yllättävän paljon tilantuntua, ja edelliset neljä tuolia olivat neljä irtonaista objektia ajelehtimassa siellä täällä, mutta näitä uusiapa on vain kaksi, eivätkä kyllä massiivisuutensa takia ajelehdi yhtään mihinkään. Nämä naapurista, hinta 20e.

Tätä uusinta koruostosta en voi kyllä puolustella ekologisuudella tai pientuotannolla. Mutkun mutkun, kuva-aihe nyt vain vetosi siellä ruotsalaisen halpisvaateketjun hyllykössä niin kovasti, että tulipa ostettua. Hinta nelisen euroa.
164178.jpg

Toivottavasti se jakkupukurouva siellä takarivissä ei nyt ajattele, että hyvä kun tuo köyhä ostaa tuota kierrätyskamaa, niin minun ei tarvitse. Hyvä jakkupukurouva, uskalla ajatella. Et kai sinä purematta niele sitä, että sinun nyt vain on saatava jonkin tietyn merkkinen tuote, koska sinun vain on saatava juuri sen merkkinen tuote? Useampikin tieteellinen taho on tehnyt veikkauksensa ostosten takana olevasta todellisesta motiivista, ja varsin useat niistä veikkaavat sinun ostavan sittenkin sosiaalista statusta ja hyväksyntää, todennäköisesti jopa rakkautta. Surullista, jos se on mielestäsi ihan ookoo juttu.