Nyt voisi sanoa että äiti-ihimistä hieman harmittaa, väsyttää ja turhauttaa. Täällä meidän huushollissa on ollut aika ankeaa viime aikoina, ja lomasta on puhuttu usein. Sellainen pikkuruinen lomakin virkistäisi kovasti, vaikka yöpyminen ihan vain lähistöllä, mutta kuitenkin eri ympyröissä. Tänään sitten vihdoin tomerana asiakasomistajana tartuin hiireen ja ryhdyin varaamaan meille juuri sellaista pikkupikkulomasta, mutta ettepäs kyllä arvaa mitä tapahtui!

Varaussysteemi ei suostu etenemään ollenkaan, koska kaksi aikuista ja kolme lasta ei paloturvallisuussyistä voi majoittua yhdessä huoneessa. Arvatkaa hotsittaako varata muutenkin köyhänä kahta huonetta tälle sakille? Noei. Kyllähän se tiedossa oli kaikkien palveluiden tässä maassa rakentuneen 2+2 -perheille, mutta aina se jaksaa kirpaista ihan yhtä paljon, kun siihen oikein napakasti törmää.

Että se siitä sitten. S(k)u(nk)kulaisten nurkkiin en jaksa lähteä ennen ensi kesää, joten silloin voi sitä lomaakin ajatella. Ulkomaille en piru vie lähde, vaikka se kotimaanmatkailua halvemmaksi tulisikin. Köyhän osana on nääntyä, aamen.