Toinen työpäivä toi heti mukanaan valtaisan väsymyksen ja turhaumuksen. Päätin lellitellä itseäni viikonloppuna ja viedä mustelmaisen kroppani ja myrtyneen mieleni elokuviin, mutta sitten minut kutsuttiin isohkoihin bileisiin, jotka olisivat täynnä vähän niinkuin kansainvälisestikin tunnettuja muusikoita, joita en tietenkään voi tässä paljastaa. Hykertelin hetken onnellisna, mutta sitten kuulin, että Sydän, sydän on samaan aikaan Lahdessa. Kyllä tämä bändäriys on joskus aika raskasta, nyt pitää taas tehdä visainen päätös kahden hauskan välillä! Tässä miettiessäni julkaisen teille odotuslukemiseksi esikoiseni laatiman soturirunon:

Minä taistelen miekalla
mutten suinkaan hiekalla.
Minä taistelen miekalla
ritari muuten hiekalla.
Laiva saapuu satamaan,
minä luukun avaamaan
Meri on niin suuri,
mietti kala juuri.

Tekstissä lienee havaittavissa Teräsbetonin vaikutus, joka Sydän, sydämen ja Smakin ohella on esikoisen suosikkeja. Eikä taida olla Sydän, sydämenkään vaikutus aivan olematon.

En vieläkään pystynyt päättämään, joten muistutanpa teitä kaikki testaamaan palohälyttimenne lähinnä tämän tekstin innoittamana. Jos kotitaloudessanne on jäntevä kaksivuotias ja sopivat korkuinen katto, voitte suorittaa testauksen sijoittamalla lapsen seisomaan olkapäillenne, kohtuullista varovaisuutta noudattaen. Tosin varokaa, perheen muut lapset tuppaavat hullantumaan ideasta, ja sitten ovatkin jo hartialihakset kovilla! Tämän vinkin teille tarjoili nimimerkki 'Voisiko minun käsivarteni hakata irti, vai selviäisikö helpommalla irrottamalla tämän pään tästä välistä ja liittämällä sen ehjempään kroppaan'.

Äh, tämä on vaikeaa. Tässä edelleen miettiessäni voisin rupatella vaikkapa bändäriydestä. Bändäri tarkoittaa ihmistä, joka tykkää hengailla rokkibändien liepeillä. Jotkut yhdistävät silkkaan hengailuun ilman vaatteita hengailun, mutta se on ajatuserhe, se. Täytyy myöntää että minä olen kyllä saanut Sydän, sydämen keikoilla Seksiä, pyytäessäni sitä hartaasti, mutta kursivointi ja varmuusväritys paljastanevat, että kyseessä on  vain kappaleen nimi. Pitkään estelin kutsumasta itseäni bändäriksi, mutta menköön nyt sitten. Vielähän tässä ollaan kohtuullisen nuoriakin. Mahtaisi harmittaa, jos kehtaisi tulla kaapista vasta kahdenkymmenen vuoden kuluttua. Niin minua kuin muusikoitakin.

Änngggh, ei sitä päätöstä nyt vielä tule. Anteeksi, jouduitte seuraamaan päkistelyäni ihan turhaan.