Kylläpä on ollut niin tuskaisen typerä viikonlopun aloitus, ettette uskokaan. Sovittuja ja peruuntuneita tapaamisia toinen toisensa perään, aikataulusekaannuksia ja rikottuja lupauksia, silkkaa päättämättömyyttä ja huonoa harkintaa. Ja nyt on vasta lauantai-iltapäivä. Melkein maltan odottaa mitä helvettiä nurkan takana  luuraa.Yleensä sieltä aina jotain löytyy.
 
Minut on vallannut kova halua tutustua ystävieni vanhempiin veljiin. Se on oikeastaan ihan mukavaa. Tarjouksia saa tehdä tuonne kommenttilootaan! Lupaan olla huomaavainen ja kiltti, aion kikattaa vain vähän.

Haluatteko hämmentyä? Käykää Hesarin sivuilla lukemassa ihmisten vartalokommentteja. Kuvat olivat minun mielestäni kaikki oikein kauniita, mutta kommentaattoreiden mielipiteet vähintäänkin ajatuksia herättäviä. Tekisi mieli tietää millainen vartalo on ihmisellä joka pystyy pokkana arvostelemaan toisen vartaloa niin karskisti. Toinenkin ajatus siellä heräsi; miehillä oli kyllä tatuointeja ja lävistyksiä, kuvan naisilla ei taas yhtäkään. Näin lävistettynä ja tatuoituna naisena se oli minusta hieman kummallista. Löysinpä muuten oman vartalokaksosenikin sieltä. Sitä ei oltu arvioitu juuri minkään näköiseksi.

Että näillä eväillä.