Siis onko se nyt niin, että olen huono äiti koska tämä huhtikuun synttärimaratoni vähän ahdistaa? Takana on jo miehen juhlat ja kuopuksen ensimmäiset omat kaverisynttärit, ensi viikonloppuna on edessä keskimmäisen kaverisynttärit ja heidän yhteiset sukulaissynttärinsä, johon tulevat taas ne samat sukulaiset jotka olivat miehen juhlissa joiden jälkeen kirjoitin ensimmäisiä kertoja kirosanoja tänne harmittelematta sitä ollenkaan. Hmm.

Ja onko se sitten vielä niinkin, ettei ohjelmaksi riitä enää nykyään pelkkä karkin ja kakun syöminen ja sokerihumalassa ympäriinsä singahtelu, vaan pitääkö näitä järjestää jonoihin jotta saavat onkia jotain yhdentekevää krääsää, tai laittaa nämä kilpailemaan toisensa huonommuusjärjestykseen jotta saavat palkinnoksi jotain yhdentekevää krääsää? Hmm.

Jos taipuukin järjestämään lastenkutsuille ohjelmaa, niin pitääkö samat vetää läpi sitten sukulaissynttäreillä, vaikkei sinne lapsia tulekaan? Entä jos ei jaksakaan hymyillä ystävällisesti kun anoppi taas sanoo "Voi ei se yhtään haittaa, ettei kaikkea pöydässä ole leivottu itse, ei sitten ollenkaan"? Entäs jos anoppi sanookin että "Voi ei se yhtään haittaa ettei juhlissa ole järjestettyä ohjelmaa, ei sitten ollenkaan"? Pitääkö sitten lennosta keksiä kilpailu? Saako siitä moraalisia pisteitä, jos laittaa vaikka anopin juomaan jaffalasin tyhjäksi apen kanssa kilpaa? Entä jos jättää sen syanidin pois siitä lasista? Hmm.

Kuvaa http://photos1.blogger.com/x/blogger2/3831/2788/1600/z/911184/gse_multipart48376.jpg ei voida näyttää, koska se sisältää virheitä.