Pääsin tänään lähtemään apinatar.. töistä pari tuntia aikaisemmin palkattomalle vapaalle, ja arvatkaapa mitä tein sinä puolenatoista tuntina ennen pienten hakemista päiväkodista! Otin päiväunet? Noup. Makasin sohvalla kuunnellen Kuolleita Intiaaneja (sitä ei voi kuunnella lasten kotona ollessa)? Noup. Surffasin netissä? Noup. Katselin pornoa? No en todellakaan. Luin hyvää kirjaa? Noup. Söin karkkia? Noup. Katselin leffaa? Noup. Päästän teidät piinasta.

Minä tyhjensin ja täytin tiskikoneen, siivosin tiskikaapin, vein seka- bio- kartonki- ja paperijätteet, kastelin kukat ja pyyhin lehdiltä pölyt (kukkien, en sanoma-). En oikein tiedä mitä ajatella! Kaikki hommat ovat sellaisia, joita tapaan hieman vältellä, toisia voimakkaammin kuin toisia. Haettuani lapset kävin vielä heidän kanssaan kirjastossa, kahdessa pankissa, valokuvausliikkeessa ja ruokakaupassa. Kotona tein vieläpä ruokaa! Miksei tämä tehokas supermimmi voisi asua nahoissani aina? Sille olisi käytttöä.

Tulipa tässä eräänä päivänä muuten mietittyä, että koskapa käyn palkkatöissä ja elätän perheeni, teen oman osani kotitöistä ja kannan päävastuun arjen sujumisesta, hoidan vaatehankinnat ja vaatehuollon, hoidan kodin pienet korjaustyöt ja viherkasvien hoidon, minusta tulisi jollekulle aivan hemmetin hyvä aviomies. Hahaa! (Tässä nyt sellainen pieni liennytys tuonne oman aviomiehen suuntaan että tottakai sinä kultaseni teet niitä kotitöitä ihan hirmuisesti, ja kiitos siitä. Pus. Peiton alla tavataan! ....Joohan?)