Te, armaat söpöt pikku lukijani, tiedättekin varmaan että elämällä on tapanansa kulkea ihan siihen suuntaan mihin se sattuu kulkemaan, täysin välittämättä siitä, mihin suuntaan sitä itse yrittelisi kuljettaa.

Koska kevään aikana on tullut tehtyä ihan mukavasti ylitöitä ja sen seurauksena on ylimääräistä rahaa ja kova vapaa-ajan rientojen kaipuu, ajattelin lähteä työkaverin kanssa ihan festareille. Niinpä varasimme kaksi kappaletta kolmen päivän lippuja Provinssirockiin. Sitten piti vielä varata hotellihuone, sillä tokihan me kaksi rouvashenkilöä olemme liian vanhoja yöpymään missään teltassa. Hotellihuone sen pitää olla suihkuineen aamupaloineen kaikkineen! Näin oli aivan ilmeisesti ajatellut muutama muukin hieman aiemmin liikkeellä ollut henkilö, sillä jäljellä oli enää maatilamajoituspaikkoja parinkymmenen kilometrin säteellä. Olemme kyllä autolla liikkeellä, mutta emme välttämättä haluaisi olla yötä päivää ajokunnossa. Sukulaisia ja tutun tuttaviakin on käyty läpi, ja nyt näyttää kipeästi siltä että rouvafestarilaiset nukkuvat autossa ja peseytyvät uimahallissa.

Oujee.

Parhaimmat vinkit tilanteen ratkaisemiseksi sain kaveripiiristä. Voisin kuulema tiedustella Sydän, sydämeltä kainalomajoitusta (noenvoisi!) tai teettää kaverin kanssa t-paidan tekstillä "Hei söpö paikallinen. Meillä ei ole yösijaa!".