Provinssi se sitten vaan lähestyy. Sopivaa alkumakua sain Sydän, sydämen eilisellä vauvateemaisella keikalla (onkohan joku ehkä raskaana?), jonne pääsin kuin pääsinkin! Olin pyytänyt vapaata jo aiemmin huonolla menestyksellä, mutta sainpa sitten kuitenkin palkatonta, kun oikein kauniisti pyysin. Oli hienoa olla pitkästä aikaa keikalla, ja vielä hyvässä seurassa. Kiitos. Ja tässä teille paroille, jotka ette ehkä paikalle päässeet.
658668.jpg

Sormien välistä kurkkimalla katsoin sääennusteenkin viikonlopuksi, se näyttää ihan kohtuulliselta, eli perjantaille sadetta, muutoin poutaa. En liiemmin huolestunut kun tajusin etten pysty enää ostamaan junalippua kotimatkalle junapaikkojen ollessa jo aikaa sitten loppuunmyydyt, sillä aion olla sika ja hommata lomapassin, ja mennä sitten paikatonna. Luulisin että seuraa löytyy niin, että paikkalipulliset varmasti kiristelevät hampaitaan ja tuhahtelevat halveksivasti. Tai jos juuri sinä tunnet vilpitöntä halua tarjota minulle kyytiä Seinäjoki-Helsinki ensi sunnuntaina klo 19.30 jälkeen, niin viestiä sitten tuonne kommenttilootaan vaan. Voin minä kyllä vähän maksaakin. Olen ihan mukavaa seuraa, ja vaikka en ehkä aivan ihanteellista sylikokoa olekaan, niin käytän sentään Rexonaa. Hei muuten, saa minua tavatakin siellä, jos olet samaan suuntaan menossa! Viestiä vaan vanhaan tuttuun kommenttilootaan, niin vaihdellaan yhteystietoja.

Ette kyllä ikinä usko, mutta vanha tuttu lueskeli jokin aika takaperin näitä kirjoituksia ja tajusi asuvansa juuri sen verran lähellä, että nyt automajoituksen mahdollisuus on niskakipuinen paha muisto vainen, saan työkaverin kanssa kokonaisen omakotitalon lainaan koko viikonlopuksi! Ettekö usko? En melkein minäkään. Hei, sanotaan kaikki iso kiitos tuolle Rampelle (nimi taatusti muutettu) joka tämän mielettömän ystävällisen tarjouksen teki. Kiitos! 
 kukkakimppu3.jpg
Tuntuu hassulta valmistautua ihka ensimmäisiin festareihinsa näinkin kypsällä iällä ja vielä kolmen lapsen äitinä. Pakkaamisessa aion keskittyä Etonoon ja Offiin, laastareita saa varmasti ensiapuhenkilöstöltä. Viime kesänä sain Metallica-reissulla erittäin asiantuntevalta taholta neuvoja, jonka mukaisesti en ota festarialueelle minkäänlaista kassia, kuljetan mukanani vain sellaista, mikä mahtuu taskuihin. Viimekesäinen tuoppiteline on valitettavasti imetyksen loputtua kaunis muisto vain. Pannahinen, lippis pitää vielä hommata. Ehkä niitäkin löytyy paikan päältä.

Noin viisikymppisen työtoverin kanssa jutusteltuani huomasin myös, että maltti on parasta pitää mukana, tapahtuma on varsin suosittu kollegoideni keskuudessa. Että se siitä revittelystä sitten.
tuhma2.gif
Jos muuten pääsit tänne asti, niin onnitelut! Taisit lukea juuri pisimmän postaukseni koskaan!