Koska viikkoviitosessa käsitellään sänkyä ja kommenttiraidalla on ihmetelty perhepetiläisten seksielämää, koen jollain tavalla velvollisuudekseni nostaa astian tänne pääkirjoitukseenkin, vaikka asia aika tyhjentävästi selvitettiinkin jo kommenteissa.

Kuten siis Janka ja Kaura huomauttivat on kätevää siinäkin mielessä koko perheen nukkua samassa huoneessa, koska sitten jää rutkasti enemmän huoneita vapaaksi noin niinkuin yöaikaan. On lastenhuoneen sohvaa, on vieraspatjaa, on olkkarissa kaksikin sohvaa, on keittiönpöytää, kerranpa elämässä oli parvekekin, nyt on pelkkä kuisti, joka ei tule kyseeseen. Ai niin ja kylppäri, mutkun huono äänieristys jne, ei se oikein nappaa. Ja vaikka himot yllättäisivät vasta iltapusujen jälkeen sängyssä eikä millään jaksaisi hiipiä enää yhtään mihinkään, on meillä niin sikeäuniset lapset, että normiaviotoimituksen pystyy hoitamaan siinä sivussa aiva hyvi. Normiaviotoimitus kun ei sisällä punaista hämyvaloa, bumtsikavauvauuta, ryskettä ja huutoa. Ainakaan meillä.

Joko haluatte tietää smurffeista? Nnnoh, päätäni oli vaivannut jo muutaman päivän ajan kiperä kysymys smurffien lisääntymisestä, ja kun pääsin taas ruokatunnilla lyömään viisasta lähentelevän pääni yhteen He-Manin kiiltävän kaljun kanssa, asia yllättäen ratkesi. Kuten kaikki tiedämme, kaikki smurffit ovat miehiä, paitsi  yksi vauvasmurffi ja Smurffiina, jonka ei voine olettaa vastaavan yksin koko heimon lisääntymisestä. Muutoinhan syntyisi kai tyttöjäkin? Tietysti voi olettaa että tyttösikiöt seulotaan pois jo raskausvaiheessa tai vasta syntymän jälkeen, mutta se olisi niin hidasta ja sekä fyysisesti että henkisesti niin raskasta hommaa, että tuskin siitä yksi Smurffina selviäisi, saatika sitten smurffien heimo. Voi tietysti myös olettaa että jossain piilossa pidetään alistettuja synnyttäjäsmurffeja, joiden tyttövauvat pidetään edelleen vankeina ja pojat vapautetaan tietyn iän saavutettuaan, mutta smurffien luonteen tuntien voimme pitää sitä aika epätodennäköisenä.

Ryhdyin epäilemään että smurffit itseasiassa lisääntyisivätkin miesten kesken vuorotellen, mutta taas Smurffina tuntui tyrmäävän tämänkin teorian. Mihin tarvittaisiin yhtä tyttöä, kun pojat pystyisivät hoitamaan homman itsekin? Silloin He-Man jysäytti piimälasinsa pöytään ja hihkaisi "Smurffinan täytyy olla transvestiitti!" Uteliaiden katseiden lisäksi He-Man saavutti taas lisää arvostustani. Niinhän sen täytyy olla.

Smurffi muuten muuttuu kuristettaessa tummemman siniseksi, lopulta mustaksi. Ja smurffien joukossa on  vain yksi vanhus varmaankin niiden laatikkopommien takia.

image009.gif