En saa tätä näkymään animaationa kuten Marinadi, mutta en silti osannut olla laittamatta tätä tänne. Äiti sanoi aikoinaan että minun pitää antaa toisten tehdä mitä osaavat ja tehdä itse sitä mitä haluan, ehkäpä tämän voisi laittaa sen piikkiin. Aina on hyvä syyttää vanhempia. (Edit: Näköjään se nyt sitten kuitenkin näkyy. Pahoittelen. Taustattomuus oli muuten oma valinta.)

Enpä tiedä näköisyydestä, sen voi arvioida joku minut nähnyt. Painoa ei voinut lisätä hei, teille huomiona! Tuo tikku painanee arviolta 35 kiloa ilman nenä-mahaletkua, minä tuplaten. Tatuointikin on vääränlainen mutta sentään oikeassa kädessä. Kyllä se Simpson-avatar oli paljon kivempi, harmi ettei sieltä saanut kuvaa ulos ilman omaani suurempaa osaamista.

01_10020359536.gif

Ja jotta tämä ei nyt menisi ihan ilmavaksi, niin haluan kertoa teille mille lasten kanssa tänään rymäkästi nauroimme. Olimme kävelemässä päiväkodista kotiin, kun keskimmäinen joka sanoo vielä r:n l:nä, kertoi luulleensa naapuritontin muuraria murtovalaaksi. Siis kun varas on valas, niin se vahingossa taipuikin niin. Hohoo! No, ehkä sinun olisi pitänyt olla siellä.

Toinen hauska r-juttu tapahtui, kun palasin töihin. Halliin astellessa, työkavereita silmäillessä muistui elävästi mieleen mitä kuopus sanoi keittiöön tapahtuneen muurahaisinvaasion huomatessaan: "Yks mulkku, toinen mulkku... Heeei, täällä on ihan kauheesti mulkkuja!"