Työkuulumisia, olkaa hyvä. Älkää edes yrittäkö teeskennellä etteikö kiinnostaisi, sillä täällä on sitä samaa totuttua, tuhtia kummuutta luvassa mitä aiemminkin olette ihan mielihyvin lukeneet! Saako aloittaa noin reteästi? Sovitaan että saa.

Kollega A, jota en pidä niin tärkeänä että jaksaisin keksiä hänelle oman salaidentiteetin, oli kerran mukana parilla kaljalla käymisestä kollektiiviseen kaatokänniin muuntuneessa tilaisuudessa. Käyttäydyin silloin hieman typerästi, ja sovimme seuraavana aamuna parin tunnin yöunien jälkeen kovassa krapulassa että juu, jäävät sitten tupakkakopissa kertomatta nämä edesottamukset, vaikka sinällänsä aika hyviä juttuja kerrottavaksi ovatkin.

Hah.

Onneksi sentään He-Man työskentelee eri osastolla, joten lounastaukojen ajan saan olla kuulematta juttuja, joita heittäjänsä varmasti pitävät ihan viattomana kiusoitteluna. Harmi vain, että He-Mankin lennähti nyt isyyslomalle, joten nyt saankin harjoitella pokerinaamaa ihan urakalla. Jihuu.

heman46_002.jpg

(Ai niin muuten, minusta ja He-Manistakin oli joku kuullut juorun, sillä onhan siinä niinku silleen oltava mukana jotain enemmän, jos eri sukupuolia edustavat ihmiset lounastavat työpaikkaruokalassa yhdessä, polttavat savukkeet ja jatkavat töitä talon eri puolilla. Tavallaan imartelevaa, mutta ihan oikeasti kyllä rassaa hermoja aika komeasti.)