Terve taas! Nyt tää jättäis nämä oman elämänsä saippuakuviot hetkeksi syrjään, eikä se sitten tosiaankaan johdu materiaalin vähyydestä, ehei. Edelliseen haluan kommentoida äkillisessä rehellisyyden puuskassa, että täällä on ero oikeastaan erottu jo, että jos joku haluaa periaatteessa ihan hyvän ja aika vähän käytetyn miehen nummeroa, niin saapi kysellä. Se on jaossa ja vapaata riistaa, olkaa hyvä!

Niin, oikeastaan minä tulin mainostamaan uutta sarjaa. Köh, vasta kyllä esitin lopettaneeni television katselun kotitöiden tähden, mutta ottakaa ihmiset hyvät huomioon, että samalla minä kudon myytävää esikoisen joulumyyjäisiin, joten sekin on siis tavallaan tärkeä askar! Tämä sarja, jonka kehumiseen yritän päästä, on Kätevä emäntä. Täytyy varoittaa noista nettisivuista, että törkeitä spoilereita tarjoilevat, hyi heitä.

Kerrankin sketsisarja jossa virnuillaan muillekin kuin kännissä ja räkä poskella örveltäville miehille, jotka vaikuttavat samalla olevan lievästi kehitysvammaisia. Minua ainakin naurattaa poloisten toilailuja enemmän kun kolme väsynyttä ja räjähtänyttä äitiä kokoontuu postilaatikoille ja vertailevat, kuka tuottaa eniten maitoa tai kenen lapset valvottavat pahiten. Tai kun nainen liukastelee ja lopulta kaatuu marketin parkkipaikalla karjuen  ihmettelijöille että "MULLA ON PMS!" Kun mullakin on, aina joskus, ja juuri tässä vaiheessa se saattoi vielä huvittaa.