Y-mies osoitti kykynsä myös kuvamanipulaation saralla, tulosta voi katsoa tästä. En suosittele lapsille enkä herkkähermoisille.

Käytiinpä tässä uudessa parisuhteessa kränää illalla läpi, ensimmäistä kertaa. Kauhistus, kuvitelkaa nyt sentään, Y-mies olisi halunnut jättää auton tänne minulle jotta voisin viedä lapset aamulla päiväkotiin kipeää polveani säästäen ja sitten hakeakin heidät sieltä, sillä illalla on edessä kurahousujen, -hanskojen ynnä lenkkareitten, pipojen ja sormikkaitten ostorieha kaupungin elatusavun turvin. Että sellaisia ehdottelee tuo mies. Huhhuh.

Minä taas yritin ehdottaa X-miehelle että osallistuisi hänkin mittaviksi nouseviin vaate- ja kenkäkuluihin vaikkapa parillakympillä, jolla jo yhdet lenkkarit saisi. Koska kaupunki kuitenkin maksaa hänen elatusapunsa, on hän mielestään velvollisuutensa täyttänyt. Piste. No, mikäpä siinä. Eihän hän osallistunut lapsista aiheutuviin kuluihin avioliiton aikanakaan, miksipä siis sen jälkeenkään. Vähän kuitenkin meinaa hymy tässä hyytyä, kun lähipiirissä on kuitenkin miehiä joille on itsestäänselvyys ostaa lapsilleen vaatteita ja muuta tarpeellista, vaikka maksaisivat elatusavutkin ihan oikeasti ja itse omasta pussistaan.