Kumma mies tuo Tuominen. Kun luin uuden Blogilistan alta tekstin "Jos suosikkisi ovat kadonneet, voit tuoda ne vanhalta Blogilistalta. Huom! Tuominen ylikirjoittaa nykyiset suosikkisi." piti ihan tosissaan pohtia, että kukahan tämä salaperäinen Tuominen on ja pitäisiköhän minun hänet tuntea. Kun oivallus iski, annoin hövelisti itselleni välittömästi anteeksi. Eilen oli pitkä päivä, siihen mahtui elokuvaa ja kalaretkeä ja sen semmoista.

Kyllä nuo exät ovat hyviä olemassa. Jos lapsenlikalle olisi pitänyt tuosta ajasta maksaa, olisi tullut vararikko. Ehkäpä sikamaista ajatella näin, mutkun mun mielestä ei oikeastaan edes ole. Te jotka olette tätä blogia seuranneet pidemmän aikaa, tiedätte että eroon oli muitakin syitä kuin päästä halvemmalla lietsuamaan. Se ettei meillä ollut koskaan X-miehen kanssa mahdollisuutta käydä missään kahdestaan ei loppujen lopuksi oikeastaan haitannut, sanoihan X-mies itsekin ettei pitänyt minun kanssani lähtemistä vaivan arvoisena. Eivätkä lapset nyt olleet edes varsinaisesti hoidossa. Jos tekee mieli ärhentää, ärhentäkää vain tuonne kommenttilaatikkoon. Tuntuukin vähän kummalliselta kun saa hyvällä omallatunnolla liikkua vapaasti ja tehdä mitä huvittaa, tämä seurassa joka vilpittömästi tuntuu minua arvostavan.

Ai niin, Blogilistastahan tässä piti kirjoittaa. Täältä saa hyvän yleiskuvan siitä, mikä sai minutkin miettimään blogini poistoa listalta. Nyt kun minulle kuitenkin ah niin armeliaasti myönnetään oikeudet omiin teksteihini, onkin aikaa ärsyyntyä listan toimimattomuudesta. Kun nettiaika lasketaan minuuteissa, olisi suotavaa että kaikki käyttämäni sivustot toimisivat. Edes tyydyttävästi. Tallensin nyt muutaman useimmin lukemani blogin kirjanmerkkikansioon  ja käynen nyt jonkin aikaa lukemassa ne ihan sieltä, jos ehdin siis. Käyttäköön tämän uuden virityksen testaamiseen ihmisjoukkoa, jolla on vähän enemmän aikaa sen rämppäämiseen kuin minulla.

Jos haluatte muuten tiukasti liimautuvaa tavaraa pipodiskoon, käykää katsomassa tämä. On muuten aika hyväkin.