Heeei, multa jäi vaput toivottamatta, jota syvästi pahoittelen, mutta voin kertoa, vaikkei teitä ihan hirveästi edes kiinnostaisi, että viettämättä se ei jäänyt.

Munkit jäivät kyllä paistamatta eikä simakaan ehtinyt ihan käydä, mutta varsin spontaani pihadiskopa järjestettiin! Musiikkina yritin pitää Serj Tankiania mutta esikoinen vaihtoi sitä toistuvasti Sydän, sydämen eri levyihin eikä se kyllä haitannut minua yhtään. Samalla Y-mies pallogrillasi meille parhaita pihvejä, mitä olen ikinä saanut. Toivottavasti kukaan ei kihise kateudesta, kun sanon että herra oli ostanut vain ison lihakimpaleen ja pihvitellyt ja marinoiduntanut sen ihan itse. Ja oikeesti hei, ne pihvit oli niin hyviä, että kun kuopus soitti X-miehelle hyvät yöt, yltyi hän kesken puhelun niitä kehumaan.

Puhelun asia oli muuten oikeastaan se, että kuopuksella on tyttöystävä. Naapurin nelivuotias pelasi parhaimman liikkunsa ikinä ja sai kuopukseni poikaystäväkseen. Eihän tälle pitäisi nauraa eikä kihistä, mutta kun tämä on niin Ä L L Ö S Ö P Ö Ä ! Kuopus tosin taisi haluta tyttöystävän vain siksi, että isälläänkin on. Paitsi että teknisesti isällään on kyllä avovaimo. Enkä minä ala pikkupikkupalkallani kyllä enää yhtään lasta elättämään, joten saa tyttö luvan asua ihan vain naapurissa edelleenkin.

Mitä vapunpäivän kaupunkiretkeen tulee, niin marssi jäi marssimatta, mutta muuten oltiin hyvin vapukkaita. Paitsi tietysti ettei krapulaa ollut kenelläkään. Kolmen lapsen isän kanssa seukkailu on muuten ihan sikakivaa. Yllättäville pissahädöille, nälöille ja kiukunpuuskille löytyy ymmärrystä kera pitkän mielen. Sitä meidän sakin kanssa tarvitaan.