Asia-asiaa: Lama-aiheiseen postaukseen tuolla alempana tulee edelleenkin hyviä kommentteja, kannattaa käydä lukemassa. Edelliseen postaukseen viitaten, kyselin opettajalta hänen toivomallaan yhteydenottotavalla eli sähköpostitse läksyjen määrästä, ja vastaukseksi sain että asiasta oli keskusteltu vanhempainillassa. Jossa siis en ollut. Armoa ei näköjään heru vaikka kuinka olisi kolmen lapsen yksinhuoltaja ilman lasten- ja kodinhoitoapua ja työskentelisi jossain aivan muualla kuin kivassa pikku toimistossa. Jokin aika sitten opetettiin akkainlehdissä ja muualla että täytyy opetella huomaamaan omat rajansa ja sanoa tarvittaessa EI, mutta eipä se näköjään sitten ihan aina toimikaan. En ainakaan silloin vanhempainillan iltana tuntenut olevani laiska, mutta nyt kyllä tuntuu siltä. Ressi iskee.

Sattuipa muuten sairasloma ihan kivaan kohtaan. Kun ilmat viilenevät, tuntuu sormissä tietynlaista syyhyä tarttua puikkoihin, ja nytpä on ollut sillekin paheelle aikaa. Eräs V kävi onneksi muutama viikko sitten käsittelemässä useita kuukausia kestänyttä kudontatukostani joka aiheutui ihan saamarin vaikeasta neulemallista jonka huomasin aika myöhäisessä vaiheessa menevän ihan päin persikkakoria. Sen jälkeen onkin syntynyt pari pipoa, ikuisuuden ilmoilla roikkunyt sukkaprojekti on otettu takaisin työn alle ja lelumäärä tässä huushollissa on taas lisääntynyt. Ostinpa langatkin kuopuksen paitaa varten, ja kuopus valitsi värin pitäen visusti mielessä lupaukseni siitä, että ompelisin joskus kuopuksen ilmoille kaivaman Metallican Kill 'em all -hihamerkin hänen vaatteeseensa. Alla kuva piposta jonka tein edellisen asunnon roskakatoksesta löytämästäni avaamattomasta, Julia-merkkisestä langasta. Alunperin piposta piti tulla jotain ihan muuta, mutta lopputulos onkin juuri sitä mitä piti. Eikä keskimmäinen suostu enää syömään sianlihaa.

1881807.jpg

Metallican uudesta levystä tekisi mieli kirjoittaa, mutta en tiedä kuinka paheksuvasti yleisö, puhumattakaan rikospoliisi... eli antaa olla. Puhutaan sitten julkaisupäivänä. Vaikka.

Ja oletteko muuten huomanneet miten kökköä musiikkia Radio Rock nykyään soittaa? Eräänä aamuna töihin ajaessa oli pakko vaihtaa kaupalliselle tissipop-kanavalle, koska Rock tahri korvani taas kerran Def Leppardin Nine livesilla, joka on rasittava purkkarenkutus. Ja mitä soitti naapurikanava? Slipknottia.