Ihan ylimmäksi kiitokset edelliseen postaukseen kommentoineille. Käytin nuorimmaiset terveyskeskuksessa ja ihan vaan viileesti soitin esimiehelle (jonka muuten kohtasin lauantaina Ikeassa ja huomasin ettei se olekaan homo vaikka on niin nätti ja kiva) ja sanoin että tilanne on tämä. Esimies sanoi että nähdään sitten torstaina, ja minä sanoin kiitos ja kuulemiin. Että se siitä hermoilusta.

Vähän turhan reteenä lähdin sitten viisaudenhampaanpoistoon, joka oli siis sovittu jo paljon ennen lasten sairastumista (ettette luule että haen lapsen nimiin lomia kun itse en voi mennä töihin). Onneksi Y-mies vuorotyöläisenä pystyi vahtimaan lapsia ja vakuutti tekevänsä sen mielellään. Puudutuksen laitossa säikähdin ihan kunnolla kun sattui niin saatanasti ja puudutteen sisältämä adrenaliini yhdessä ihan oman adrenaliinin tuotannon kanssa olivat saada paniikkikohtauksen puhkeamaan. Itse poisto meni mukavasti ja kivuttomasti, mutta sen jälkeen elo onkin ollut yhtä helvettiä. Kun ei kauheasti jaksa olla koko ajan sylkemässä vatiin, on tullut nieltyä sen verran verta että tiedän ettei minusta ole famppyyriksi, sillä jos pelko leikkaushaavan kirvelystä ei pitäisi oksennusta aloillaan, se ei todellakaan pysyisi aloillaan.

Ainoa huvittava hetki tässä koitti noin 90min leikkauksen jälkeen yrittäessäni avata suutani poistaakseni sieltä sideharsotupon leikkaushaavan päältä. Sain sen vain liikahtamaan, kun päätinkin antaa sen olla - ja kauhistuin tajutessani leukojeni olevan jotenkin ihmeellisesti lukossa niin, etten saanut suutani enää kiinni. Parin kylmänhikisen sekunnin jälkeen tajusin kuitenkin sideharsotupon olevan edelleen vahvasti puuduksissa olevien leukojeni välissä. Sitten piti vähän tirskua.

Onneksi lapsetkin ovat aika puolikuntoisia. Sehän tästä puuttuisi, jos he olisivat täyspirteitä ja täysruokahalullisia, nyt selvitään laahustelemalla ja näykkimällä sitä sun tätä. Sen lisäksi he ovat lumoutuneita esittelemästäni hampaasta, jonka otin tietysti mukaani lääkärin vastaanotolta. Sitten vain poraostoksille, ja minulla on hieno kaulakoru.