Tutkimusmatka metallimusiikin pariin etsiytyy syvemmälle ja syvemmälle. Nimiäkin tarttuu mieleen. Kuinka voisi tosin ottaa vakavasti bändin nimeltä Behemoth?
behemoth_photo.jpg

Kuvitelkaa nyt, viime kesänä Jonenikula Tuskassa esiinkuulutti bändin mahtipontisesti näin "Aurinko meni pilveen ja kohta se sammuu kokonaan, sillä lavalle astelee pehemot!" Hui kun.. joo. Toinen vähän samaan ryhmään kuuluma oli sveitsimetallia esittävä Alastis.

Varsinaisesti ei kyllä pinäyt väännellä bändien nimiä, jotka pääsääntöisesti ovat aina vähän tyhmiä, vaan piti leuhottaa sillä, että sain Y-miehen paljastamaan syntymäpäivälahjani pitkällisen vonkaamisen jälkeen. Viime vuonna emme vielä syntymäpäivänäni seurustelleet, mutta kovasti kyllä menossa siihen suuntaan, ainakin melko kallis lahja mielestäni viittasi siihen suuntaan. Myöhemmin mies itse on kertonut että olisi ollut kypsä poimittavaksi jo... Niin, se lahja! Pääsen katsomaan Unholy Alliancea, jossa esiintyy Amon Amarth, jonka pääsen nyt näkemään kolmatta kertaa vuoden ja kuukauden sisällä. Täytyy myöntää että nappilahja!

Täytyy kyllä kirota sitä, että molempien syntymäpäivät, joulu ja vieläpä seurustelun vuosipäiväkin osuvat samalle kuuden viikon jaksolle, josta pääsenkin itse pointtiin, joka tässä kirjoituksessa kyllä on, mutta sellaiseen sunnuntaiseen ajatuksen lentoon kätkettynä. Vuosipäivälahjaksi hankin Y-miehelle ihailemansa henkilön nimikirjoituksen ja kyytipojaksi ajattelin eräitä asioita, joita tarvitsee täällä aina toisinaan. Joululahjaksi mies itse pyysi vaihdekepinlämmitintä.

Kysymys kuuluukin: MITEN IHMEESSÄ MINÄ VIRKKAAN, NEULON TAI HUOVUTAN VAIHDEKEPINLÄMMITTIMEN? Jos jollakulla on valmis ohje tai linkkiä paikkaan josta sen saattaisin löytää, olen ikuisesti kiitollinen. Tämä nimimerkillä Valmiista ohjeesta syntyy mitä vain, omasta päästä ei mittään.