Muutama viikko sitten ajelin tyytyväisenä Mondeolla, pelkästään seurustelin ja kotona oli vain kolme lasta ja viisi rottaa. Nyt sitten alla on Opel, kotona lasten ja rottien lisäksi aika kyseenalainen kissamäärä ja miesystävä ilmeisesti ulosajostani pelästyneenä on ajatellut asioita ja ..yhhyh. Onneksi sain hänet järkiintymään. Minusta tässä asunnossa on lyhyen koulumatkan takia kivaa asua, eikä tänne kyllä mahdu enää yhtään enempiä karvaisia asukkeja.

Aamuinen käyttöjärjestelmän päivistyksen toimivuuden tarkistus, ja etenkin sen lolcats-sivustolla vierailemisosio auttaa muuten huomattavasti sopeutumaan ajatukseen tulossa olevista ylläripennuista.

funny pictures of cats with captions

Sen verran olen ehtinyt jo tutustua kissan tiineyteen, että näistä nyt nähtävistä merkeistä olen pystynyt päättelemään kissan tiinehtyneen alle viikko ennen meille tuloa. Eli mitä todennäköisimmin on havaittu että "noi teki sitä, laitetaan toi meneen". Kuopukselle ehdin jo luvata että koska hänen nimiehdotuksensa ei nyt mennyt läpi tälle kissalle, nimetään sitten joku sen pennuista Ankeroksi. Kuopus oli tyytyväinen. Enkä voi kuin ihmetellä, mistä nimi Ankero mahtaa olla peräisin.

Jospa nämä elämänmuutokset nyt olisivat vähäksi aikaa tässä. Jotenkin on sellainen olo, että saisivat vaikka tosiaan olla.