Hyvää huomenta/päivää/iltaa.

Ensiksi luomme katsauksen kolmekertaaikuisuuden kissauutisiin. Saima, jota esikoinen on ryhtynyt raivopäisesti kutsumaan Jytyksi koska kuulema Saima on ihan tyhmä nimi, on nostanut painoaan yli sadan gramman. Vielä perheessä ei kuitenkaan uskalleta huokaista helpotuksesta, sillä jos lisämaidon jättää pois, paino ei nouse ollenkaan. Seuraamme siis tilannetta tiiviisti ja jatkamme lisämaidon antamista kolmisen kertaa päivässä.

Edelleen kissauutisia. Saiman sukupuoli on vahvistunut tytöksi. Tästä on seurannut mm. se, että perheen äiti vastustaa nimeä Jyty, koska se ei sovi tytölle ja on ihan tyhmä. Kovaääniset neuvottelut jatkunevat vielä pitkään, ratkaisua tilanteeseen ei ole näköpiirissä. Saimasta voimme myös ilmoittaa, että silmät ovat aukeamassa. Ankero, tuo jättiläispulska möykkynen, pitää edelleen silmänsä visusti kiinni.

Sitten muihin uutisiin. Lapset lähtivät viikonlopuksi isänsä luo kuukauden tauon jälkeen. Puolen vuorokauden loma on jo aiheuttanut perheenäidille paikoittaisia hiertymiä ja satunnaisia onnenkyyneleitten puuskia. Tällä hetkellä Y-miehen kortteerissa valmistellaan retkieväitä ja ladataan retkikeitintä, illaksi on keikka tiedossa, sunnuntai on jätetty ehdottoman suunnitelemattomuuden tilaan perheenäidin vaatimuksesta.

Y-miestä kohtaan on esitetty kohtalaisia kokkibloginperustamisvaatimuksia. Vaatimusten esittäjä nieleskeli hurmioituneessa tilassa Y-miehen luomusta, joka koostui sämpylän sisään leivotusta nugetista, juustoviipaleesta ja olutmakkaran viipaleesta. Y-mies vastustaa ajatusta, mutta niin hymyssä suin, että voinemme joku kaunis päivä linkittää miesruokaa ja sen valmistusta esittelevään blogiin.

Sitä odotellessa nauttikaamme kauniista kevätpäivästä. Näkemiin.