Käytin juuri juhlapäivän aamusta huomattavan osan kameran kanssa tappelemiseen. Tai en niinkään kameran (josta olen muuten tainnut unohtaa mainita, että Y-mies osti sen minulle lahjaksi muuten vaan! Tajutonta, kukaan mies ei koskaan ole ostanut mitään hyödyllistä ja arvokasta lahjaksi, varsinkaan muuten vaan!), vaan siihen liittyvien ohjelmien, jotka tuntuvat taistelevan keskenään ja piilottavan kuvia mustasukkaisesti jonnekin, josta ainakin minun on niitä tolkuttoman vaikea löytää. Mutta tässä nyt kuitenkin ajantasaisia vauvakuvia. Ensimmäiseksi Saima, joka on edelleen liian pieni ruippana, vaikka painaakin jo 205 grammaa.

 

1240729681_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Seuraavaksi velipoika Ankero, joka katsoo iänmukaisesti killiin sameilla silmillään. Valkoiset kulmahöytyvät eivät ole kuvassa ollenkaan niin hienot kuin luonnossa. Luonnossa ne saavat ihmiset söpöyskouristelemaan. Valkoiset jättitassut jäivät harmi kyllä kuvasta pois.

1240729855_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä vielä yhteiskuva sisaruksista pentulaatikossaan. Epäkiitollisia kuvattavia nuo hyväkkäät. Yritin ottaa kuvaa jossa kokoero tulisi selkeästi esille, mutta en sitten saanut sellaista. Tässäkin Saima näyttää paljon todellista isommalta.

1240729956_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Olen eilen siivonnut täällä ihan elmana, niin että vatsa- ja selkälihakset huusivat vielä aamullakin. Kyllä se kuulkaa vaan on niin, että lattia tulee kunnolla puhtaaksi vain polvillaan jynssäten. Kodinkoneetkin ovat taas liki alkuperäisen värisiä ahkeran hinkkaamisen jälkeen. Kaappien oville en voi mitään, ne ovat ikivanhaa täyspuuta, josta lakka on paikoin hikoillut pois. Ne näyttävät kauheilta, jos yhtään tarkemmin katsoo, ja haaveilenkin että ehtisin ruuvata ne irti ja näyttää niille tasohiomakonettani ja lakkasutiani. Taitaa jäädä se vain märäksi haaveeksi.

Uh, nyt on pakko jatkaa oikeita töitä. Onneksi ulkona on taas lämmin päivä, jotta lapset voi heittää pihalle ilman sen kummempia tunnontuskia. Vielä onnemmaksi sain ulkoistettua kakkujen teon, joten tulee taatusti hyvää ja nättiä ilman hervotonta sotkua ja noitumista.