Onneksi rahatilanne on niin surkea, ettei harmita ettemme voi poistua pääsiäiseksi mihinkään pian poikivan kissan luota. Tai onneksi kissa on tiine, niin ettei heikko rahatilanne harmita. Ajatteli asian kummin päin vain, on sisäinen pikku pollyannani rasittavan virkeä ja aina valmis sirkuttamaan.

Tänä aamun olisin voinut tehdä sille jotain pahaa, kun se vakuutti minulle että oli kovin iloinen asia kun herätyskello soi. Olinhan nukkunut niin kehnosti että heräämisen voisi katsoa olevan helpotus. Myöhemmin se vakuutti minulle että oli van hyväksi lähteä kotoa vähän myöhemmin kuin yleensä, koska rutiineihin kangistuminen on tylsää ja myöhästymisen pelko nostattaa kehossa virkistäviä aineita, joiden ansiosta ole tehokkaampi työntekijä. Työpaikalla minut määrättiin raskaaseen kaikkien hyljeksimään hommaan, ja pollyannaperhana totesi vain että on minulle vain hyväksi viettää työpäivä neljän asteen lämpötilassa, sillä se saa minut hytisemään ja polttaa kaloreita ihan ilmaiseksi.

Nyt sitten palelevana ja päänsärkyisenä mätän karkkia kitaan ja yritän myrkyttää sen. Mutta hei, sentään ehdin kirjoittaa teille tässä samalla!